Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Bàsquet

El sub’21 masculí de bàsquet, classificat…

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El sub’21 masculí de bàsquet, classificat per a la final a quatre del Campionat de Catalunya Preferent

 

L’equip sub’21 masculí de bàsquet s’ha classificat per disputar la final a quatre del Campionat de Catalunya Preferent després de superar el cap de setmana passat la ronda de quarts de final. Els egarencs havien accedit a les eliminatòries com a primers de grup a la fase regular.

El CN Terrassa va derrotar en quarts el CEB Sant Jordi. Va imposar-se amb solvència en el partit d’anada per 55 a 77 i va repetir amb la mateixa contundència en el partit de tornada, en el qual va vèncer per 85 a 57.

La final a quatre se celebrarà el proper cap de setmana a La Sènia. Els terrassencs s’enfrontaran dissabte en semifinals al CB Tiana, mentre que la UB Sant Adrià i el BC Tecla Sala jugaran l’altra semifinal. Diumenge tindran lloc el partit pel tercer i quart lloc i la gran final.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.