Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Bàsquet

El sènior masculí, segon en el torneig de pretemporada

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El sènior masculí, segon en el torneig de pretemporada de bàsquet

 

Quart lloc per al sènior femení

 

 

El Club Natació Terrassa va organitzar el cap de setmana un torneig de pretemporada de bàsquet de categoria sènior que va servir per afinar l’estat de forma dels equips masculí i femení de cara al debut a la lliga el 28 i el 29 de setembre. L’esdeveniment es va celebrar al Pavelló del Pla del Bon Aire.

El conjunt masculí va signar un gran paper i va aconseguir la segona posició després de caure en la final contra el CB Ripollet, que milita a Copa Catalunya, una categoria per sobre, per 47 a 51. L’equip entrenat per Vicente Gómez va classificar-se per disputar el títol després d’encapçalar el grup 1 gràcies als triomfs contra el Bàsquet Ribes (62-55) i el Bàsquet Sant Boi (66-49). Al seu torn, el CB Ripollet va liderar el grup 2 en vèncer el QBasket Sant Cugat (61-55) i el CB Prat (45-38). En el matx pel tercer i quart lloc, el CB Prat va derrotar el Bàsquet Sant Boi per només un punt, 43 a 42.

Al seu torn, el conjunt femení va obtenir la quarta plaça després de perdre en la final de consolació contra el CE Sant Nicolau per 50 a 30. L’equip dirigit per Jordi Sociats va ser segon del grup 2 amb un balanç d’una victòria contra el CB Granollers (34-29) i d’una derrota contra el BF Viladecans B (37-46). El títol va correspondre al CB Granollers, que va batre en la final a la Fundació Joviat per 50 a 43.

 

La Salle Manresa i la UE Sant Cugat Negre, primers rivals

 

Aquest torneig va esdevenir la darrera prova de preparació dels equips sènior abans del debut a la lliga. El sènior masculí, que milita al grup 3 de Primera Categoria, debutarà el dissabte 28 a la pista de La Salle Manresa a les 19.00h. Al seu torn, el sènior femení, enquadrat al grup 2 de Primera Categoria, s’estrenarà diumenge 29 a casa contra la UE Sant Cugat Negre a les 19.15h.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.