Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

El sènior masculí del CN Terrassa s’imposa contundentment al CN Sant Feliu

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

CN Sant Feliu 9 – CN Terrassa 20

Fitxa tècnica

CN Terrassa: Salas,, Sabadell, Bruce (1), Alarcón (5), Pericas (1), Lopez Escribano (1), Bargallo (3), Cuacos (1), Comas (1), Teclas (1), Rodriguez (4), Chico (2), Sanchez, Diaz.

Entrenador: Dídac Cobacho.

Àrbitres: Gonzalez, Roman, Pelegri, Guerra, Colominas

Parcials: 4-5; 3-5; 2-6; 0-4

Resultat acumulat: 4-5; 7-10; 9-16; 9-20

Evolució del marcador: (0-1; 0-2; 0-3; 0-4; 0-5; 1-5; 2-5; 3-5; 4-5) (5-5; 5-6; 5-7; 6-7; 6-8; 6-9; 6-10; 7-10) (7-11; 7-12; 8-12; 8-13; 8-14; 8-15; 8-16; 9-16) (9-17; 9-18; 9-19; 9-20)

 

L’equip sènior masculí de waterpolo del Club Natació Terrassa es va enfrontar al CN Sant Feliu en el partit corresponent a la segona jornada de la Copa Federació, on va assolir una victòria contundent i van poder sumar tres punts més en la classificació. El resultat final va ser de 9 a 20.

L’enfrontament va iniciar-se a favor dels egarencs, que van anotar un total de 5 gols consecutius. Els gols van ser obra de: Alarcón (0-1; 0-3 i 0-5), Pericas (0-2) i Cuacos (0-4). Quan faltaven 2 minuts 41 segons per arribar al primer descans, els locals van anotar la seva primera diana de partit (1-5) i van anotar 3 gols més consecutius (4-5), que van posar als equips a una diferència d’un gol en el marcador.

En el segon tram del partit, els del CN Sant Feliu, van anotar la primera diana del tram, assolint empatar el marcador (5-5). Bargallo (5-6) i Rodriguez (5-7) van anotar dues dianes més pels de Cobacho, abans que els del Sant Feliu tornessin a reduir distàncies en el marcador amb un nou gol (6-7). Els egarencs van anotar tres noves dianes consecutives, obra de: Chico (6-8), Bruce (6-9) i Rodriguez (6-10). Quan faltaven 19 segons per arribar al final del segon període, els locals, van anotar l’últim del tram (7-10).

En el tercer tram, els del CN Terrassa van anotar un total de 6 gols més, mentre que els del CN Sant Feliu en van fer 2, el qual va servir per allargar, encara més, les distàncies en el marcador. Bargallo (7-11) va fer el primer i Rodriguez (7-12) va fer el segon. En el minut 4.18, els del Sant Feliu van anotar el seu vuitè gol del partit (8-12). Tot seguit, els del CN Terrassa van anotar 4 gols més de manera consecutiva, els quals van ser obra de: Lopez-Escribano (8-13), Chico (8-14), Comas (8-15) i Teclas (8-16). Els locals van fer el seu últim gol quan faltava 1 segon per arribar al final d’aquest període.

L’últim quart del partit, no va servir per capgirar el marcador i la dinàmica anotadora dels egarencs va continuar. Els de Cobacho van assolir anotar 4 gols més i deixar la seva porteria a 0 gols en aquest últim tram. Les jugades de gol, van ser finalitzades per: Alarcón (9-17 i 9-18), Bargallo (9-19) i Rodriguez (9-20).

L’enfrontament, entre els del CN Sant Feliu i els del CN Terrassa, va finalitzar amb un resultat de 9 a 20, on els de Cobacho va sumar 3 punts més en la classificació.

De cara a una nova jornada de la Copa Federació

El dimarts 6 de febrer a les 20:45 hores, els del CN Terrassa s’enfrontaran als del CN Barcelona en una nova jornada de la Copa Federació, on intentaran sumar una nova victòria en el partit corresponent a la sisena jornada de la competició. El partit es disputarà a les instal·lacions del CN Barcelona. Actualment, l’equip del CN Terrassa es troba com a segon posicionat de la classificació amb un total de nou punts i quatre partits jugats.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.