Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

El sènior masculí del CN Terrassa buscarà sumar punts demà a Ceuta

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

L’equip absolut masculí de waterpolo del Club Natació Terrassa s’enfrontarà demà dia 13 d’abril davant l’equip de Ceuta, CN Caballa a la piscina Lorena Miranda, a Ceuta. El partit correspon a la 22a jornada de la Lliga Divisió d’Honor masculina. Es tracta d’un partit avançat de dues jornades, que s’hauria de disputar el próxim 29 d’abril, ja que el CN Terrassa disputarà just aquell dia, la tornada de la final de la competició europea Challenger Cup contra l’Apollon Smyrnis a casa.

Els egarencs, quarts classificats actualment en la competició, buscaran la victòria per assegurar-se així mantenir-se dins dels llocs per disputar els play-offs del proper mes. Per contra, el CN Caballa es troba com a últim classificat de la Lliga, a només un punt del Rubí, i es troba necessitat de victòries.

Sergi Mora, el segon entrenador de l’equip, remarca que “el CN Caballa encara té opcions de salvar-se i sortirà a lluitar les seves possibilitats fins al final amb tota la confiança del món” per intentar sumar punts en aquest partit”. A més a més, comenta que “és un viatge atípic i serà complicat”.

Per altra banda, l’equip jugarà el dia 19 d’abril l’anada de la final de la Challenger, però, Mora creu que el partit serà “una preparació per a la final”. Tot i això, destaca que l’equip està centrat a guanyar el partit de demà i en intentar que la càrrega de partits i viatges no els afecti en gran manera. A més destaca que els espera una recta final de calendari de competicions molt dura i que serà complicada tant físicament com mentalment, però que els jugadors són conscients i estan preparats per afrontar-ho.

 

Natàlia Fitó

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.