Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

Visita a la piscina del Canoe

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El sènior masculí de waterpolo visita la perillosa piscina del Canoe

 

El sènior masculí de waterpolo visitarà demà (13.15h) el Real Canoe NC en partit corresponent a la dinovena jornada de la Lliga Premaat Divisió d’Honor. El conjunt de Dídac Cobacho, segon amb 48 punts, mirarà de perllongar el moment dolç que travessa i ampliar a vuit el nombre de victòries consecutives, un objectiu gens fàcil. L’equip madrileny és vuitè a la taula amb 18 punts, però resulta un os dur de rosegar com a local.

El tècnic egarenc afronta el repte amb el contratemps de l’estat físic d’Agustí Pericas, que arrossega molèsties a l’espatlla dreta i no estarà al cent per cent. “Es tracta d’un desplaçament complicat, més del que pot indicar la classificació. El Canoe, a casa, ha empatat contra el Mediterrani, contra el Sant Andreu i contra el Sabadell i ha perdut de només un gol contra el Barcelona i el Mataró. Són dades que evidencien el seu potencial allà”.

Cobacho remarca que el Canoe enceta un tram final de fase regular de molta exigència. “Després de visitar els madrilenys, jugarem contra Sabadell, Barcelona i Barceloneta. Són quatre compromisos durs, però estem en un bon moment, preparats per encarar-los. Un cop arribats aquí, el nostre objectiu és conservar la segona posició fins al final”.

Quant al rival de demà, l’entrenador terrassenc elogia el paper de Mario García en la seva primera temporada a la banqueta madrilenya. “És un gran entrenador, dels millors de la categoria. Els jugadors creuen en ell”. Cobacho defineix el Canoe com un equip “jove i amb moltes ganes”. Víctor Gutiérrez, tercer màxim golejador de la lliga amb 45 dianes, és el seu jugador franquícia. “Segueix sent el referent, però enguany la resta de jugadors han guanyat protagonisme”. El tècnic egarenc subratlla l’aportació de Rafael Fernández, “un waterpolista intel·ligent i versàtil”, i d’Álvaro García, “un atacant valent que no s’arronsa mai”.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.