Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

El sènior masculí de waterpolo visita el Tenerife Echeyde

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El sènior masculí de waterpolo visita el Tenerife Echeyde

 

 

El sènior masculí de waterpolo visitarà dissabte (12.00h) el Tenerife Echeyde en partit corresponent a la catorzena jornada de la Lliga Premaat Divisió d’Honor masculina. El conjunt de Dídac Cobacho, tercer amb 25 punts, buscarà el segon triomf consecutiu contra el cuer de la categoria, un equip que ha perdut els dotze enfrontaments que ha disputat fins ara.

El tècnic local, que probablement donarà descans a Sergi Mora, admet el paper de favorit del seu equip. “És un matx que hem de guanyar en circumstàncies normals, de manera que intentarem que ens serveixi per provar coses que treballem als entrenaments i per canviar els rols de responsabilitat dins el grup, és a dir, perquè altres jugadors assumeixin més protagonisme”. En aquest sentit, Cobacho avança que té la intenció de concedir força minuts al porter suplent Biel Segura.

L’entrenador terrassenc subratlla que l’equip ha de sortir molt centrat i mantenir l’ordre, “sobretot perquè es tracta del primer partit d’una sèrie de tres que afrontarem en una setmana”. Cal que recordar que els egarencs rebran dimarts que ve el Mediterrani en partit avançat de la quinzena jornada de lliga i que divendres s’enfrontaran al Marsella en xoc de la novena jornada de la fase de grups de la Champions League. “Hem de sortir reforçats del partit de dissabte per encarar amb garanties els altres dos”.

El Tenerife Echeyde està dirigit per Juan Pablo Sánchez, tot un referent del waterpolo a l’arxipèlag canari. És un conjunt prou renovat respecte la temporada passada, atès que presenta sis cares noves, entre les quals destaquen el terrassenc Marc Salvador i l’italià Matteo Savio, que esdevé el seu referent ofensiu, ja que és el sisè màxim golejador de la lliga amb 26 dianes. “Tot i que ho tenen complicat, atès que es troben a sis punts del desè classificat, la seva il·lusió és eludir la promoció i mantenir la categoria. Estem convençuts que voldran sortir del partit amb bones sensacions”.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.