Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

El sènior masculí de waterpolo visita el Sant Andreu

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El sènior masculí de waterpolo visita el Sant Andreu

 

 

El sènior masculí de waterpolo visitarà demà (18.00h) la piscina Pere Serrat per enfrontar-se al CN Sant Andreu en partit corresponent a la 21a i penúltima jornada de la Lliga Divisió d’Honor Masculina. El conjunt de Dídac Cobacho, que suma 43 punts i té la quarta plaça garantida, afronta un matx exigent contra un rival que n’acumula 33 i que està lluitant frec a frec amb el Mediterrani per mantenir la cinquena posició, la darrera que dona accés a disputar competició europea.

El tècnic local, que encara el compromís amb la baixa per sanció de Víctor Alegre, reconeix que ambdós conjunts arriben a la cita amb estats mentals diferents. “Nosaltres arribem amb els deures fets, mentre que ells tenen a tocar el seu objectiu. Dit això, nosaltres no podem pensar que ho tenim tot fet, de manera que hem de sortir amb la màxima concentració per tal de competir amb garanties. Si ens han de guanyar, que sigui pels seus mèrits, no pas per una manca d’intensitat nostra”. L’entrenador egarenc recorre a un precedent immediat per advertir de la qualitat dels andreuencs. “Van perdre contra el Sabadell al darrer segon (14-15) la passada jornada. Va marcar Sanahuja a l’últim segon”.

Cobacho recorda que el tram final de lliga que ha d’afrontar l’equip és de màxima dificultat. “Després de jugar contra el Sant Andreu, tancarem la fase regular a casa amb un derbi contra el Sabadell i, posteriorment, disputarem el play-off contra l’Atlètic-Barceloneta. Tots els compromisos seran molt durs”.

Respecte al contrincant de demà, l’entrenador egarenc en destaca la seva “intensitat”. “Juan Carlos Sanchón, el seu tècnic, es desviu pel waterpolo i ho sap transmetre als seus jugadors. És un referent d’aquest esport a nivell estatal i un dels millors de Divisió d’Honor”. Quant al planter, sobresurt l’aportació ofensiva de Niko Paul, segon màxim anotador de la lliga amb 51 gols. “És un waterpolista molt perillós que compta amb un gran llançament”. Cobacho també ressalta l’experiència de Germán Yáñez i Yago Bofill i la tasca a la boia de Mario Tenorio.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.