Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Waterpolo

El sènior masculí de waterpolo visita el Quadis CN Mataró

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El sènior masculí de waterpolo visita el Quadis CN Mataró

 

 

El sènior masculí de waterpolo visitarà demà (12.45h) la piscina Joan Serra per enfrontar-se al Quadis CN Mataró en partit ajornat corresponent a la 14a jornada de la Lliga Divisió d’Honor Masculina. El conjunt de Dídac Cobacho, quart amb 30 punts, mirarà de refermar la bona imatge oferta dissabte contra el CN Barcelona en un escenari tradicionalment complicat. Els maresmencs són sisens a la taula amb 22 punts.

El tècnic local afronta el repte amb la bona notícia de la recuperació de Pol Garcia, mentre que Óscar Aguilar és dubte a l’espera de donar negatiu per COVID i poder-se incorporar a la convocatòria. Cobacho remarca l’efecte balsàmic de la victòria de dissabte a la Nova Escullera. “És un triomf que ha de reforçar el grup i que demostra que estem treballant bé en una temporada molt difícil tant per la pèrdua de dos jugadors per motius laborals, l’Óscar Carrillo i el Víctor Gutiérrez, com per l’afectació de la COVID. Una victòria contra un rival directe també suposa una reivindicació com a equip”.

L’entrenador terrassenc afirma que cal consolidar aquesta progressió en el xoc de demà contra el Mataró, malgrat que en destaca la dificultat. “Sens dubte, és una piscina maleïda per a nosaltres. Històricament, ens ha costat sempre guanyar allà. Es tracta d’una piscina exterior, molt oberta, que es percep més gran del que és i en la qual canvien les referències. Ens resulta incòmode i acostuma a propiciar partits més aviat lents”. “El Mataró, a més, ja ens va sorprendre a la primera volta. Ens va superar a casa, resultat que ens ha de servir d’advertència per a demà”, afegeix.

El conjunt maresmenc ha experimentat una renovació notable enguany, començant per la banqueta, en la qual Andrei Iosep ha pres el relleu de Beto Fernàndez. “És un equip rejovenit, que juga amb una intensitat molt elevada, contra la qual haurem d’intentar imposar el nostre ordre defensiu”. Cobacho subratlla el pas endavant fet pels joves Víctor Andrade, quart màxim anotador de la lliga amb 28 dianes, i Pol Daura. “Estan aprofitant l’ocasió per esdevenir líders de l’equip”. El tècnic egarenc esmenta també el rendiment de l’estatunidenc Jack Turner sota els pals i la versatilitat del neerlandès Tom de Weerd.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.