Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

El sènior masculí de waterpolo visita el líder

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El sènior masculí de waterpolo visita el líder

 

 

El sènior masculí de waterpolo visitarà dissabte (12.45h) la piscina Sant Sebastià per enfrontar-se al Zodiac CN Atlètic-Barceloneta en partit corresponent a la 17a jornada de la Lliga Divisió d’Honor Masculina. El conjunt de Dídac Cobacho, quart amb 34 punts, afronta un repte de màxima exigència contra el líder i flamant campió de la Copa del Rei. Els mariners han guanyat tots els partits que han disputat enguany en competicions domèstiques.

El tècnic egarenc encara el desafiament amb el contratemps de la baixa de Víctor Flores, que ha estat sancionat amb un partit per la seva expulsió en el partit de semifinals de la Copa del Rei contra el Sabadell. El jove de la pedrera Pau Diestre el substituirà a la convocatòria. “Som conscients que ens enfrontem a un equip molt potent. Ve de guanyar amb molta solvència la Copa i ahir mateix va batre amb contundència el Radnicki en partit de Champions. Crec que es troben en un gran moment”, assegura Cobacho. “Hem d’intentar que les nostres errades no ens penalitzin amb gols en contra i aguantar el màxim nombre de minuts dins del partit. Solen sortir en mode piconadora per establir un avantatge inicial, cosa que mirarem d’evitar”.

L’entrenador local afirma que l’equip anirà “a per totes”, però confessa que, hores d’ara, els mariners estan per sobre. “Ara mateix no és la nostra lliga. Hem de seguir creixent i hem de consolidar les bones sensacions que ens va deixar el partit contra el Sabadell”. Cobacho subratlla que, en aquestes set jornades que queden per acabar la fase regular, l’objectiu és “mantenir-se entre els quatre primers”.

El CN Atlètic-Barceloneta s’ha renovat de forma notable enguany. El croat Elvis Fatovic ha substituït Chus Martín a la banqueta i el planter ha experimentat un rejoveniment evident. Han arribat al club mariner el porter Unai Aguirre, l’esquerrà Albert Ponferrada, el boia Óscar Asensio i l’australià Luke Pavillard. “Continua sent un equip amb un potencial enorme, amb molta fortalesa com a col·lectiu”. Destaca la figura d’Álvaro Granados, segon màxim anotador de la lliga amb 38 dianes, així com la capacitat de lideratge de Felipe Perrone o la potència d’Alberto Munárriz i Martin Famera.

 

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).