Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

El sènior masculí de waterpolo visita el CN Mataró

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El sènior masculí de waterpolo visita el CN Mataró

 

 

Menys de quaranta-vuit hores després de superar el CN Sant Andreu, el sènior masculí de waterpolo visitarà demà (12.45h) la piscina Joan Serra per enfrontar-se al CN Mataró en partit de la 2a jornada de la Lliga Divisió d’Honor Masculina. El conjunt de Dídac Cobacho mirarà de refermar la bona imatge oferta ahir en un feu tradicionalment maleït contra un rival que també va debutar amb victòria a la piscina del CN Caballa – Ciudad de Ceuta.

El tècnic local afronta el repte amb el contratemps de l’estat físic de Rubén de Lera, que no està al cent per cent. “Ahir va destacar el bon treball defensiu general i l’actuació del Pepe Motos a la porteria. Això ens va impulsar cap al triomf. Encara hem de mostrar-nos més ordenats i més forts d’inici, però és veritat que vam reaccionar ràpidament i que vam capgirar la situació al nostre favor”. Cobacho subratlla també que cal mantenir la tensió fins al final. “El parcial de 0 a 3 dels últims minuts no és rellevant a nivell de resultat, però és un toc d’alerta. No ens podem permetre moments de certa apatia. Hem d’estar amb els cinc sentits a dins de la piscina”.

L’entrenador terrassenc destaca la dificultat del xoc de demà. “És un escenari que sempre ens costa molt. A més, tenim un precedent negatiu enguany, atès que ens van guanyar 9 a 11 en partit de Copa Catalunya. Ara bé, les estadístiques estan per trencar-les”. Cobacho recorda que el fet de jugar en piscina descoberta suposa un condicionant negatiu per a l’equip que no hi està acostumat, malgrat que ara “és menys transcendent perquè no fa fred”.

El tècnic egarenc elogia el conjunt que dirigeix Andrei Iosep. “És un equip jove, intens i molt ben treballat. Crec que lluitarà per les posicions capdavanteres”. D’entre el planter, esmenta el rendiment de l’estatunidenc Jack Turner sota els pals, la tasca de Logan Schofield a la boia i el creixement del jove Pol Daura, “que està esdevenint el jugador de referència”. El Mataró, a més, comptarà amb una rotació més àmplia, atès que disposa d’un jugador més que en el xoc de Copa Catalunya, l’australià Charles Negus.

 

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).