Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Waterpolo

El sènior masculí de waterpolo visita el CN Mataró

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El sènior masculí de waterpolo visita el CN Mataró

 

 

Menys de quaranta-vuit hores després de superar el CN Sant Andreu, el sènior masculí de waterpolo visitarà demà (12.45h) la piscina Joan Serra per enfrontar-se al CN Mataró en partit de la 2a jornada de la Lliga Divisió d’Honor Masculina. El conjunt de Dídac Cobacho mirarà de refermar la bona imatge oferta ahir en un feu tradicionalment maleït contra un rival que també va debutar amb victòria a la piscina del CN Caballa – Ciudad de Ceuta.

El tècnic local afronta el repte amb el contratemps de l’estat físic de Rubén de Lera, que no està al cent per cent. “Ahir va destacar el bon treball defensiu general i l’actuació del Pepe Motos a la porteria. Això ens va impulsar cap al triomf. Encara hem de mostrar-nos més ordenats i més forts d’inici, però és veritat que vam reaccionar ràpidament i que vam capgirar la situació al nostre favor”. Cobacho subratlla també que cal mantenir la tensió fins al final. “El parcial de 0 a 3 dels últims minuts no és rellevant a nivell de resultat, però és un toc d’alerta. No ens podem permetre moments de certa apatia. Hem d’estar amb els cinc sentits a dins de la piscina”.

L’entrenador terrassenc destaca la dificultat del xoc de demà. “És un escenari que sempre ens costa molt. A més, tenim un precedent negatiu enguany, atès que ens van guanyar 9 a 11 en partit de Copa Catalunya. Ara bé, les estadístiques estan per trencar-les”. Cobacho recorda que el fet de jugar en piscina descoberta suposa un condicionant negatiu per a l’equip que no hi està acostumat, malgrat que ara “és menys transcendent perquè no fa fred”.

El tècnic egarenc elogia el conjunt que dirigeix Andrei Iosep. “És un equip jove, intens i molt ben treballat. Crec que lluitarà per les posicions capdavanteres”. D’entre el planter, esmenta el rendiment de l’estatunidenc Jack Turner sota els pals, la tasca de Logan Schofield a la boia i el creixement del jove Pol Daura, “que està esdevenint el jugador de referència”. El Mataró, a més, comptarà amb una rotació més àmplia, atès que disposa d’un jugador més que en el xoc de Copa Catalunya, l’australià Charles Negus.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.