Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

Retorn a la Lliga a la piscina del CN Barcelona

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El sènior masculí de waterpolo torna a la Lliga amb un desplaçament vital a la piscina del CN Barcelona

 

 

Després de l’aturada de la competició per la disputa de l’Europeu de Budapest, el sènior masculí de waterpolo del Club Natació Terrassa comença la segona volta de la Lliga Premaat Divisió d’Honor amb tot un repte. El conjunt de Dídac Cobacho, tercer amb 22 punts, visita la piscina de la Nova Escullera per enfrontar-se al CN Barcelona (13.30h), que és quart amb els mateixos punts i que esdevé un rival directe per a les places de privilegi.

El tècnic local encara el desafiament amb la baixa de Fran Sánchez, que pateix molèsties a l’espatlla dreta. “Hem aprofitat aquesta llarga pausa per fer una minipretemporada. Des del dia 2 de gener, hem fet molt treball de càrrega i de força per afrontar la segona volta de la lliga i de la Champions en perfectes condicions”.

Cobacho reconeix que el retorn a la lliga no pot ser més exigent. “Estem davant d’un partit d’extrema igualtat, que és decisiu en la lluita per obtenir la segona plaça. Visitem una de les piscines més complicades de la lliga per enfrontar-nos a un dels equips més potents de la competició i que ha guanyat en experiència respecte a campanyes anteriors”. El tècnic considera clau de cara a demà “l’ordre defensiu”. “El CN Barcelona és un conjunt poderós ofensivament, que compta amb recursos variats per definir de cara a porteria”. Un altre aspecte cabdal per a l’entrenador egarenc serà “l’aprofitament de les situacions de superioritat numèrica, ja que previsiblement es xiularan moltes exclusions”.

Cobacho opina que el CN Barcelona ha fet un salt de qualitat respecte la temporada passada amb les incorporacions de Pere Estrany, Lukas Duric i Iván Idarraga. “I mantenen jugadors com Adrià Delgado, que acaba de guanyar la medalla de plata amb la selecció espanyola a l’Europeu, Víctor Flores, Pol Gomà o Eric Marsal”. Un canvi substancial del conjunt que dirigeix Toni Esteller és a la porteria, on el jove i prometedor Unai Aguirre ha substituït Edu Lorrio. “Està fent molt bona feina”, afirma el tècnic local.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.