Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

El sènior masculí de waterpolo tanca la primera fase de la lliga a la piscina del CN Barcelona

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El sènior masculí de waterpolo tanca la primera fase de la lliga a la piscina del CN Barcelona

 

 

El sènior masculí de waterpolo visitarà demà la Nova Escullera per enfrontar-se al CN Barcelona (18.00h) en partit corresponent a la desena i última jornada de la primera fase de la Lliga Divisió d’Honor Masculina RFEN. El conjunt de Dídac Cobacho, segon del grup A amb 24 punts, a tres dels cenebistes, mirarà de batre el líder i sumar un triomf cabdal de cara a la segona fase.

El tècnic local encara el repte amb les baixes d’Oriol Rodríguez i del porter suplent Iván Sánchez, ambdós per ser contactes estrets de positius per COVID. “Quan tens casos d’aquest tipus, has d’interrompre els entrenaments de grup per prevenció, de manera que considero que el matx s’hauria d’haver ajornat com ha succeït en jornades anteriors. En aquest cas, però, la Federació ha optat per tirar endavant”, explica Cobacho.

El precedent entre ambdós equips és molt recent. El CN Barcelona va imposar-se 11 a 12 a l’Àrea Olímpica fa només deu dies, en matx ajornat corresponent a la cinquena jornada. “Hem estat analitzant aquell partit i ens va mancar paciència. Hem de saber jugar amb el temps de possessió i no confondre el joc ràpid amb la precipitació. Cal saber transformar la fluïdesa en tranquil·litat. Ells van estar més encertats en aquest aspecte i van endur-se el triomf”, assegura l’entrenador egarenc.

Quant al planter cenebista, Cobacho remarca que el darrer partir va evidenciar el potencial del conjunt que dirigeix Víctor González. “És un bloc extens i fort”. El tècnic terrassenc esmenta el talent d’Adrià Delgado, màxim anotador de l’equip amb 21 dianes, “un waterpolista molt perillós en l’u contra u”, l’experiència de Pere Estrany i Joel Esteller, el llançament de Víctor Flores i la tasca a la boia tant de Roger Tahull com de Lukas Duric.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).