Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

El sènior masculí de waterpolo s’estrena a la lliga

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El sènior masculí de waterpolo s’estrena a la lliga

 

 

El conjunt de Dídac Cobacho debuta demà a casa (18.00h) contra el CN Sant Feliu

 

 

El sènior masculí de waterpolo s’estrenarà demà (18.00h) en la Lliga Nacional Divisió d’Honor Masculina 2020-2021. El conjunt de Dídac Cobacho debutarà amb un matx assequible sobre el paper contra el CN Sant Feliu, un nouvingut a la categoria.

El tècnic local encara el partit amb el contratemps de l’estat físic de Víctor Gutiérrez i Alberto Barroso, que són dubte. Cobacho espera una temporada atípica. “D’entrada, d’aquí al febrer, jugarem deu partits de lliga. Abans, en canvi, els havíem jugat en poc més de dos mesos. Està clar que ens costarà més entrar en competició, que el rodatge serà més lent, sense oblidar la influència que pugui tenir la COVID-19. Esperem que ens respecti i que no hi hagi molts partits ajornats. Sense anar més lluny, hem vist com han quedat suspeses les competicions d’abast català durant quinze dies. Nosaltres, com a mínim, podem jugar”.

L’entrenador local considera que l’equip arriba bé a l’inici. “Lògicament, hi ha aspectes que cal millorar. En la semifinal de la Supercopa contra el CN Barcelona, per exemple, vam mostrar certa precipitació. Hem de seguir treballant contra rivals d’entitat”. Cobacho reconeix que l’equip va sentir certa ràbia per perdre’s una final que no comptava amb la presència del CN Atlètic-Barceloneta.

Quant al xoc de demà, el tècnic terrassenc reconeix el paper de favorit però adverteix de certs riscos. “És un partit amb trampa. El Sant Feliu jugarà el seu primer matx a Divisió d’Honor, sense res a perdre i amb tota la il·lusió. No és el mateix trobar-te’l ara que a la cinquena jornada”. D’entre el planter que dirigeix Jordi Millán, Cobacho destaca l’aportació del búlgar Alexander Velkov, “un bon llançador”, la tasca a la boia de Tomás Echenique i l’experiència a Divisió d’Honor de Vicenç Zurita.

 

Quatre incorporacions

 

El planter del CN Terrassa 2020-2021 presenta quatre cares noves, els porters Pepe Motos i Iván Sánchez, i els laterals Rubén de Lera i Óscar Carrillo, que viuran la seva segona etapa al club. El tècnic egarenc afirma que cada plantilla és diferent a la de l’any anterior. “És difícil comparar. Al final, els joves tenen un any més i ja no són tan joves, els jugadors que arriben et donen un plus. Les plantilles varien, van acumulant experiència. En realitat, caldria esperar a final de temporada per veure si és millor o pitjor que la plantilla de l’any anterior”.

 

Un nou model de campionat

 

La Lliga Nacional Divisió d’Honor Masculina estrena model. Els dotze conjunts que la integren es divideixen en dos grups de sis, que disputaran una primera fase a doble volta. Els tres primers de cada grup formaran el grup C, en el qual lluitaran pel títol, mentre que els altres tres constituiran el grup D, que mirarà d’eludir el descens. S’acumulen els punts assolits a la primera fase contra els equips que es classifiquin per al mateix grup de la segona fase. La lliga conclourà amb un play-off que enfrontarà els quatre primers classificats del grup C.

Els egarencs militen al grup A, en què tindran com a rivals el Real Canoe NC, el CE Mediterrani, el CN Catalunya, el CN Barcelona i l’esmentat CN Sant Feliu. Cobacho assenyala els cenebistes i l’equip del barri de Sants com els contrincants més durs. “Hem de lluitar per la primera plaça, atès que els punts assolits contra ells s’arrosseguen a la segona fase”.

 

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.