Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

Estrena a casa a la lliga…

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El sènior masculí de waterpolo s’estrena a casa a la lliga contra el Mediterrani

 

El sènior masculí de waterpolo rebrà demà (20.45h) el CE Mediterrani en partit corresponent a la primera jornada de la Lliga Premaat Divisió d’Honor, que va ajornar-se per la participació de l’equip de Dídac Cobacho en la tercera fase de la Champions League. Ambdós equips arriben a la cita després de resoldre amb suficiència els seus compromisos de debut contra el CN Catalunya i el Tenerife Echeyde.

El tècnic local afronta el repte amb el contratemps de l’estat físic de Fran Sánchez, que pateix problemes lumbars, i d’Alberto Barroso, afectat de vertigen. Hores d’ara, ambdós jugadors són dubte. “La dinàmica europea que portem s’ha de continuar notant. Seguim estant més rodats que els nostres rivals, un extra que hem de fer valer en la lliga, com a mínim, en aquestes primeres jornades”. Cobacho remarca que, per tornar a viure partits europeus com els darrers, “cal ser regular a la lliga, ja que és l’únic camí per classificar-se entre els millors i guanyar-se la plaça”. L’entrenador egarenc subratlla que, per això, cal ser molt fiables com a locals. “Hem d’aconseguir que se’ns escapin molt pocs punts a casa”.

Cobacho adverteix del potencial del contrincant de demà, un Mediterrani que ha experimentat una notable renovació enguany, començant per la banqueta, on Jahzeel Martínez ha pres el relleu de Mirko Blazevic. “És un tècnic de la casa que coneix perfectament el club”. L’entrenador terrassenc considera que l’equip del barri de Sants ha confeccionat un planter “molt complet” després d’incorporar jugadors experimentats com Ramon Santis, Marc Roca, Javier Gorria i l’egarenc Jordi Pérez. “A més, compten amb dos medallistes de plata amb la selecció espanyola al Campionat d’Europa de Barcelona, Miguel del Toro i Marc Minguell”.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.