Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

El sènior masculí de waterpolo…

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El sènior masculí de waterpolo s’enfrontarà al CN Sant Andreu en els quarts de final de la Copa Catalunya

 

El sènior masculí de waterpolo disputarà el primer partit oficial de la temporada 2018-2019 el dilluns 3 de setembre a la piscina Pere Serrat contra el CN Sant Andreu (20.45h). Serà el xoc d’anada de quarts de final de la Copa Catalunya Masculina, la competició que, tradicionalment, enceta la campanya. El matx de tornada se celebrarà dimecres 5 de setembre (20.45h) a les instal·lacions de l’Àrea Olímpica.

La Copa Catalunya Masculina de Divisió d’Honor aplega els vuit equips catalans que militaran en la màxima categoria estatal la temporada 2018-2019, que s’enfrontaran en quatre eliminatòries de quarts de final a doble partit. El xoc de tornada d’aquesta ronda tindrà lloc a la piscina de l’equip millor classificat la temporada anterior. Els altres tres aparellaments de quarts de final són Quadis CN Mataró-CN Barcelona, CN Catalunya-CN Atlètic-Barceloneta i CE Mediterrani-Astralpool CN Sabadell. En cas de victòria, el conjunt de Dídac Cobacho s’enfrontaria amb el vencedor d’aquesta darrera eliminatòria en semifinals.

La fase final de la competició, és a dir, les semifinals i la gran final, està programada per al divendres 7 i el dissabte 8 de setembre en una seu encara per determinar.

 

 

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).