Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Waterpolo

El sènior masculí de waterpolo…

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El sènior masculí de waterpolo s’enfrontarà al CN Sant Andreu en els quarts de final de la Copa Catalunya

 

El sènior masculí de waterpolo disputarà el primer partit oficial de la temporada 2018-2019 el dilluns 3 de setembre a la piscina Pere Serrat contra el CN Sant Andreu (20.45h). Serà el xoc d’anada de quarts de final de la Copa Catalunya Masculina, la competició que, tradicionalment, enceta la campanya. El matx de tornada se celebrarà dimecres 5 de setembre (20.45h) a les instal·lacions de l’Àrea Olímpica.

La Copa Catalunya Masculina de Divisió d’Honor aplega els vuit equips catalans que militaran en la màxima categoria estatal la temporada 2018-2019, que s’enfrontaran en quatre eliminatòries de quarts de final a doble partit. El xoc de tornada d’aquesta ronda tindrà lloc a la piscina de l’equip millor classificat la temporada anterior. Els altres tres aparellaments de quarts de final són Quadis CN Mataró-CN Barcelona, CN Catalunya-CN Atlètic-Barceloneta i CE Mediterrani-Astralpool CN Sabadell. En cas de victòria, el conjunt de Dídac Cobacho s’enfrontaria amb el vencedor d’aquesta darrera eliminatòria en semifinals.

La fase final de la competició, és a dir, les semifinals i la gran final, està programada per al divendres 7 i el dissabte 8 de setembre en una seu encara per determinar.

 

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.