Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Waterpolo

El sènior masculí de waterpolo s’enfronta al Geodesic Real Canoe

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El sènior masculí de waterpolo s’enfronta al Geodesic Real Canoe

 

 

 

El sènior masculí de waterpolo rebrà demà (13.30h) el Geodesic Real Canoe en partit ajornat corresponent a la 5a jornada de la Lliga Divisió d’Honor Masculina. Quatre dies després de caure davant el poderós Zodiac CN Atlètic-Barceloneta, el conjunt de Dídac Cobacho encara un matx prou diferent contra un rival que només ha guanyat un partit dels sis que ha disputat.

El tècnic local, que afronta el repte amb el planter al complet, entén que el partit contra el Barceloneta ha reforçat l’equip. “Les sensacions van ser bones. Vam poder competir contra ells, cosa que altres vegades no hem aconseguit. Sí que és cert que, després d’un primer quart igualat, vam voler fer més del compte en el segon i ho vam pagar, ja que ells no perdonen mai en aquestes circumstàncies”.

Respecte al xoc de demà, Cobacho defineix el Canoe com un “equip jove i intens, que no té cap pressió, i que pot complicar-te la vida si no jugues amb tota seriositat”. Per tant, diu, “hem de mantenir la línia ascendent que estem mostrant en els darrers partits”.

L’equip que dirigeix Mario García presenta com a gran novetat el boia Víctor Gutiérrez, que va deixar el club la temporada passada per emprendre la carrera política. “Hores d’ara, no sabem si els seus compromisos laborals li permetran jugar demà”, explica l’entrenador egarenc. “És evident que la seva presència és determinant per al Canoe”. D’entre el planter madrileny, destaca també l’aportació golejadora d’Abel Romero, autor de quinze dianes.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.