Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Waterpolo

El sènior masculí de waterpolo rep el Quadis CN Mataró

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El sènior masculí de waterpolo rep el Quadis CN Mataró

 

 

La competició no s’atura. Després de disputar la segona fase de la Champions League a París, el sènior masculí de waterpolo rebrà demà (12.00h) el Quadis CN Mataró en partit corresponent a la 3a jornada de la Lliga Divisió d’Honor Masculina. El conjunt de Dídac Cobacho, líder amb sis punts, s’enfronta a un rival que acumula un empat i una derrota fins al moment.

L’entrenador egarenc considera que l’experiència europea s’ha de veure traslladada a la lliga. “A nivell general, hem d’estar satisfets de la nostra actuació del cap de setmana. És cert que el Noisy ens va sorprendre el primer dia amb un partit rodó, però, després, contra l’OSC i el Brescia, vam rendir a molt bon nivell”. Cobacho entén que afrontar pràcticament sense pausa un compromís de lliga és positiu. “Ho vam buscar així. Portem una dinàmica contínua de partits que s’ha de notar. Ara ja no tenim competició europea, de manera que hem de canviar de xip ràpidament i centrar-nos en la lliga, el nostre objectiu màxim i la competició on hem de demostrar el bagatge adquirit”.

CN Terrassa i Quadis CN Mataró ja s’han enfrontat enguany, en un partit de Copa Catalunya que va acabar amb victòria egarenca (14-10). El tècnic local no concedeix gaire importància a aquest precedent. “Els faltaven jugadors, no ens serveix de referència”, diu. El conjunt maresmenc ha experimentat una renovació notable, començant per la banqueta, en la qual Andrei Iosep ha pres el relleu de Beto Fernàndez. “Ha rejovenit la plantilla, així que entenc que ens trobarem amb un rival amb molta il·lusió”. Cobacho remarca el pas endavant fet pel jove de la pedrera Pol Daura i l’aportació dels veterans Àlex Codina i Víctor Fernández. D’entre les cares noves, destaquen el porter estatunidenc Jack Turner, l’esquerrà Víctor Andrade, el neerlandès Tom de Weerd i el rus Petr Markoch.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.