Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

El sènior masculí de waterpolo rep el Quadis CN Mataró

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El sènior masculí de waterpolo rep el Quadis CN Mataró

 

 

La competició no s’atura. Després de disputar la segona fase de la Champions League a París, el sènior masculí de waterpolo rebrà demà (12.00h) el Quadis CN Mataró en partit corresponent a la 3a jornada de la Lliga Divisió d’Honor Masculina. El conjunt de Dídac Cobacho, líder amb sis punts, s’enfronta a un rival que acumula un empat i una derrota fins al moment.

L’entrenador egarenc considera que l’experiència europea s’ha de veure traslladada a la lliga. “A nivell general, hem d’estar satisfets de la nostra actuació del cap de setmana. És cert que el Noisy ens va sorprendre el primer dia amb un partit rodó, però, després, contra l’OSC i el Brescia, vam rendir a molt bon nivell”. Cobacho entén que afrontar pràcticament sense pausa un compromís de lliga és positiu. “Ho vam buscar així. Portem una dinàmica contínua de partits que s’ha de notar. Ara ja no tenim competició europea, de manera que hem de canviar de xip ràpidament i centrar-nos en la lliga, el nostre objectiu màxim i la competició on hem de demostrar el bagatge adquirit”.

CN Terrassa i Quadis CN Mataró ja s’han enfrontat enguany, en un partit de Copa Catalunya que va acabar amb victòria egarenca (14-10). El tècnic local no concedeix gaire importància a aquest precedent. “Els faltaven jugadors, no ens serveix de referència”, diu. El conjunt maresmenc ha experimentat una renovació notable, començant per la banqueta, en la qual Andrei Iosep ha pres el relleu de Beto Fernàndez. “Ha rejovenit la plantilla, així que entenc que ens trobarem amb un rival amb molta il·lusió”. Cobacho remarca el pas endavant fet pel jove de la pedrera Pol Daura i l’aportació dels veterans Àlex Codina i Víctor Fernández. D’entre les cares noves, destaquen el porter estatunidenc Jack Turner, l’esquerrà Víctor Andrade, el neerlandès Tom de Weerd i el rus Petr Markoch.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).