Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Waterpolo

El sènior masculí de waterpolo rep el líder

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El sènior masculí de waterpolo rep el líder

 

 

El sènior masculí de waterpolo rebrà dissabte (18.00h) el CN Atlètic-Barceloneta en partit corresponent a la 6a jornada de la Lliga Divisió d’Honor Masculina. El conjunt de Dídac Cobacho, cinquè amb nou punts, afronta un repte de màxima exigència contra el líder de la competició, que acumula cinc victòries en cinc partits i que va adjudicar-se el primer títol de la temporada, la Supercopa.

Malgrat la victòria assolida a la piscina del Canoe, el tècnic egarenc sosté que l’equip encara ha de millorar molt. “Tot i que vam sumar els tres punts, a nivell de joc, no vam sortir reforçats del partit. Hem de seguir treballant. Som el Club Natació Terrassa i hem de lluitar per les posicions capdavanteres”.

En aquest context, Cobacho entén que el xoc de dissabte és un desafiament enorme. “El nostre objectiu, d’entrada, serà que el Barceloneta no posi el mode piconadora des del principi. Hem d’intentar aguantar aquesta embranzida inicial i portar el matx al més igualat possible”. L’entrenador terrassenc remarca la importància d’aturar la velocitat dels mariners al contracop. “Compten amb jugadors molt ràpids com l’Álvaro Granados o el Felipe Perrone. Hem de ser molt ordenats i no precipitar-nos, ja que ells no perdonen cap concessió”. Al marge del resultat, el tècnic local subratlla que la clau, ara mateix, és elevar el llistó de joc. “Hem de mirar de sortir del partit amb bones sensacions, hem de notar una progressió que ens reforci”.

El CN Atlètic-Barceloneta s’ha renovat de forma notable enguany. El croat Elvis Fatovic ha substituït Chus Martín a la banqueta i el planter ha experimentat un rejoveniment evident. Han arribat al club mariner el porter Unai Aguirre, l’esquerrà Albert Ponferrada, el boia Óscar Asensio i l’australià Luke Pavillard. “Malgrat els canvis, continuen sent els favorits a guanyar-ho tot. De moment, s’han endut la Supercopa, són líders i han debutat a la Champions League amb un triomf contra el Jadran Split”, afirma Cobacho.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.