Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

Visita del CN Barcelona…

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El sènior masculí de waterpolo rep el CN Barcelona amb la segona plaça en joc

 

El sènior masculí de waterpolo rebrà demà (18.00h) el CN Barcelona Vista en partit corresponent a la desena jornada de la Lliga Premaat Divisió d’Honor. El matx es presenta apassionant, atès que ambdós conjunts, empatats a 24 punts, es juguen el segon lloc de la taula que, hores d’ara, ocupa el conjunt de Dídac Cobacho per diferència de gols. Tant egarencs com cenebistes arriben al duel en una dinàmica positiva evident. El CN Terrassa acumula cinc victòries consecutives, mentre que el CN Barcelona n’ha encadenat quatre. 

El tècnic local afronta el repte amb la baixa per sanció de Ricard Alarcón i amb el contratemps de l’estat físic d’Iván Gallego, que ha travessat un procés víric aquesta setmana. “Estem davant d’un partit de màxim nivell. Un cop acabada la trajectòria europea, toca centrar-nos en la lliga. I demà rebem un conjunt en claríssima línia ascendent”.

Cobacho reconeix que, enguany, ambdós conjunts han experimentat vides paral·leles. “Estan fent molt bé les coses. Han tornat a competir a Europa i han protagonitzat un salt endavant destacable”. L’entrenador terrassenc remarca l’eficàcia defensiva de l’equip que entrena el veterà Toni Esteller, “un autèntic referent del món del waterpolo”, virtut que reflecteix la seva condició d’equip menys golejat de la categoria, per sota, fins i tot, del Barceloneta. “Són extremadament ordenats en defensa, de manera que haurem d’atacar amb la màxima precisió, amb calma i sense precipitació, ja que és un equip que, a més, té molt gol”. Els cenebistes també arriben al xoc amb una baixa per sanció, la del boia holandès Gus Van Ijperen.

El CN Barcelona s’ha reforçat notablement enguany. Ha incorporat Adrià Delgado, un jugador format al Barceloneta que va militar la temporada passada a l’Steaua de Bucarest. “És la seva referència en atac, un waterpolista desequilibrant”. També són alta Víctor Flores i Sam Van den Burg, procedents del CE Mediterrani. “I compten amb l’experiència de Joel Esteller i amb jugadors de la qualitat de Fran Valera o Pol Gomà”, afegeix el tècnic local.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.