Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

Duel contra el CN Barcelona amb el lideratge en joc

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El sènior masculí de waterpolo rep el CN Barcelona amb el lideratge en joc

 

 

El sènior masculí de waterpolo rebrà demà (20.00h) el CN Barcelona en partit ajornat corresponent a la cinquena jornada de la Lliga Divisió d’Honor Masculina RFEN. El duel es presenta apassionant, atès que esdevé cabdal per determinar el lideratge del grup A. Hores d’ara, ambdós equips sumen 21 punts amb un balanç impecable de set victòries en set partits.

El tècnic local encara el repte amb la bona notícia de la recuperació d’Óscar Carrillo, que ha superat un mussol a l’ull. Cobacho reconeix que el matx de demà era molt esperat. “S’ha anat ajornant per motius diversos i la veritat és que teníem moltes ganes d’arribar a aquest moment. Estem molt motivats davant l’oportunitat de mesurar-nos contra un gran equip com el CN Barcelona”.

El tècnic terrassenc entén que el partit es presenta molt equilibrat. “Portem els mateixos números en lliga, ambdós equips hem disputat competició europea. Duem trajectòries semblants enguany, fins i tot, diria que l’estructura de les plantilles té similituds”. En aquest context d’igualtat, Cobacho considera que els detalls decidiran. “Crec que l’ordre defensiu serà el factor cabdal. L’equip que pugui aturar el potencial ofensiu del rival tindrà moltes opcions d’endur-se el triomf”.

El CN Barcelona ha experimentat enguany un canvi notable a la banqueta. El jove Víctor González ha pres el relleu de l’etern Toni Esteller. L’entrenador local no veu diferències substancials en l’estil de joc que apliquen un i altre. “El Víctor està duent a terme una gran feina tot seguint la filosofia que va establir el Toni. En una transició d’aquest tipus, crec que és molt positiu que es mantingui la línia marcada al club anteriorment”.

Quant al planter cenebista, Cobacho en destaca la fortalesa com a bloc. A nivell individual, esmenta el talent d’Adrià Delgado, màxim anotador de l’equip amb 16 dianes, “un waterpolista molt perillós en l’u contra u”, l’experiència de Pere Estrany i Joel Esteller, el llançament de Víctor Flores i la tasca a la boia tant de Roger Tahull com de Lukas Duric.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.