Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Waterpolo

El sènior masculí de waterpolo rep el CE Mediterrani

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El sènior masculí de waterpolo rep el CE Mediterrani

 

 

El sènior masculí de waterpolo rebrà demà (20.45h) el CE Mediterrani en partit corresponent a la quinzena jornada de la Lliga Premaat Divisió d’Honor. El matx s’ha avançat amb motiu del compromís europeu de la novena jornada de la fase de grups de la Champions League que el conjunt de Dídac Cobacho afrontarà el divendres contra el Marsella. Els egarencs miraran d’obtenir el tercer triomf consecutiu davant un rival que és sisè a la taula i que arriba al xoc després d’haver sumat dos punts dels darrers nou.

El tècnic terrassenc encara el repte amb el maldecap de l’estat físic d’Agustí Pericas, que pateix malestar a la gola i és dubte. “Demà afrontem el segon matx dels tres que jugarem en set dies. Hi arribem amb bones sensacions, ja que vam quallar un partit molt convincent a Tenerife. Vam començar com tocava, amb la intensitat que calia i el vam resoldre força aviat”. Cobacho no tem cap conseqüència negativa del fet de jugar partits tan seguits. “En general, crec que, com més juguem, més rendim. A més, venim d’una aturada llarga de la competició, de manera que hem pogut carregar piles”.

L’entrenador egarenc s’espera un Mediterrani molt combatiu. “Estan obligats a sumar, ja que tenen l’objectiu de quedar entre els cinc primers, fita que s’ha complicat una mica després dels darrers resultats que han obtingut”. Cobacho defineix el conjunt de Jazheel Martínez com un equip “molt equilibrat, un bloc consolidat que enguany ha guanyat en profunditat de banqueta”. El tècnic local destaca l’aportació ofensiva de l’estatunidenc Benjamin Dutch Stevenson, de Javier Gorria i de Guillem Garcia, així com l’experiència de waterpolistes del nivell de Marc Minguell i Marc Roca i dels egarencs Iván Gallego i Jordi Pérez. El Mediterrani compta amb un tercer jugador amb passat al club, Donat Galeev.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.