Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Waterpolo

Retorn a la lliga contra el Canoe

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El sènior masculí de waterpolo rep el Canoe en el retorn a la lliga

 

El sènior masculí de waterpolo rebrà demà (13.00h) el Real Canoe NC en partit corresponent a la setena jornada de la Lliga Premaat Divisió d’Honor que va ser ajornat pel compromís europeu dels egarencs de dissabte passat contra el Mladost Zagreb. El conjunt de Dídac Cobacho, tercer amb 13 punts, encara un matx assequible sobre el paper, atès que els madrilenys són novens amb només tres punts.

El tècnic terrassenc afronta el repte amb el maldecap de l’estat físic de Ricard Alarcón, que pateix molèsties a l’espatlla esquerra i serà baixa, i de Fran Sánchez, que té febre i problemes intestinals i és dubte. “En partits com el de demà és on hem de notar els beneficis de disputar la Champions. Com dic sempre, jugar a Europa, amb els millors, és una gran experiència, però el nostre objectiu principal és la lliga”.

L’entrenador egarenc entén que la càrrega de partits d’enguany comporta més beneficis que desavantatges. “És cert que hi ha una despesa física que pot provocar petites lesions, però competir de forma contínua t’aporta molt de ritme. De fet, quan no juguem competició europea, és força habitual que ens busquem partits d’entrenament entre setmana per mantenir la tensió”.

Quant al xoc de demà, Cobacho remarca que caldrà “concentració defensiva i efectivitat en atac” contra un rival “lluitador, que surt a mossegar i que no té res a perdre”. El tècnic local recorda que el Canoe ha perdut de forma ajustada contra el Mataró i el Mediterrani, “resultats que han de servir de toc d’alerta per no deixar-nos anar en cap cas”.

El Real Canoe NC 2019-2020, que dirigeix Mario García, ha perdut el seu jugador franquícia, Víctor Gutiérrez, ara al CN Terrassa. “Era la seva referència, és cert, però ningú no és imprescindible i els equips sempre es van reconstruint”. D’entre el planter, Cobacho subratlla l’aportació ofensiva d’Álvaro García i Víctor Camarena, la tasca a la defensa de boia de Rafael Fernández i la la capacitat de lideratge de Marcos Lorrio.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.