Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Waterpolo

El sènior masculí de waterpolo, a pel segon triomf consecutiu contra el Canoe

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El sènior masculí de waterpolo rep el Canoe amb la missió de sumar el segon triomf consecutiu

 

 

El sènior masculí de waterpolo rebrà demà (16.00h) el Geodesic Real Canoe NC en la segona jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor Masculina 2020-2021. Després de batre amb contundència el CN Sant Feliu dissabte passat en el debut, el conjunt de Dídac Cobacho mirarà d’obtenir la segona victòria consecutiva contra un rival que arriba a la cita després de sumar un punt molt meritori contra el CE Mediterrani.

El tècnic local encara el matx amb el contratemps de la baixa de Víctor Alegre, sancionat amb quatre partits després de ser expulsat dissabte, i de l’estat físic d’Alberto Barroso, que pateix molèsties a l’espatlla. Cobacho expressa la seva satisfacció pel nivell mostrat pel grup contra el Sant Feliu. “Vam mostrar les nostres credencials. Vam exhibir professionalitat en tot moment malgrat la diferència en el marcador i vam estar molt seriosos fins al final”.

De cara a demà, l’entrenador terrassenc entén que l’empat a nou del Canoe contra el Mediterrani suposa un toc d’alerta evident. L’equip de Mario García va equilibrar el matx amb un parcial final de 3 a 0. “Sens dubte, ha servit per posar tensió en l’equip, per tenir ben clar que no ens ho posaran gens fàcil”. Cobacho defineix els madrilenys com un conjunt “jove, descarat i que sempre sap competir”. “Encara que vagi per darrere en el marcador, no es descompon i, a més, té aquell punt d’imprevisibilitat de la joventut. Haurem d’estar ben atents des del principi”.

L’equip que dirigeix Mario García ha perdut waterpolistes rellevants enguany, com ara Diego Tebar, Álvaro García o Álvaro Romero. “Els passa sovint, però, certament, sempre s’acaben reforçant i mostrant un bon nivell”. D’entre el planter madrileny, el tècnic egarenc destaca l’experiència de Rafael Fernández i Eugenio de Grado, l’habilitat de Marcos Lorrio, la tasca a la boia de David Acosta i l’aportació sota els pals de Javier Benavides, “un porter poc ortodox però molt intuïtiu”.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.