Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

El sènior masculí de waterpolo inicia l’any a la piscina del Tenerife

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El sènior masculí de waterpolo inicia l’any a la piscina del Tenerife

 

Rubén de Lera i Alberto Barroso, positius per COVID, són baixa

 

 

El sènior masculí de waterpolo visitarà demà (12.30, hora catalana) el Tenerife Echeyde en partit corresponent a la 13a jornada de la Lliga Divisió d’Honor Masculina, el primer de l’any 2022. El conjunt de Dídac Cobacho, quart amb 24 punts, afronta un matx molt més complicat del que es podia preveure. Els canaris estan quallant una gran temporada, tal com demostra el vuitè lloc que ocupen a la taula i que els ha classificat per a la Copa del Rei. Així mateix, el CN Terrassa no podrà comptar amb Rubén de Lera i Alberto Barroso, positius per COVID.

El tècnic local entén que aquestes dues absències condicionen molt el partit. “Són dos waterpolistes importants per a nosaltres, que juguen pel mateix costat, per 4-5, posició en la qual ja no comptem tampoc amb l’Óscar Carrillo”. L’entrenador egarenc s’ha vist obligat a completar la convocatòria amb tres jugadors juvenils, Iker Roldán, Gerard Fernández i Pau Diestre, dos dels quals entraran en la llista definitiva de tretze. Cobacho explica que, després de l’aturada nadalenca, els entrenaments s’havien reprès amb normalitat fins que “van arribar els dos positius”.

El tècnic terrassenc afirma que es tracta d’un desplaçament que “sempre és difícil”. “Suposa un viatge llarg, juguem en piscina descoberta… A més, enguany, ens trobem amb un Tenerife diferent que, de la mà de l’Albert Español, ha passat de lluitar per evitar el descens a classificar-se per a la Copa del Rei, una prova evident de la seva progressió”. Cobacho recorda els dos últims resultats del conjunt canari per advertir de la perillositat del partit. “Van perdre d’un gol a les piscines del Mediterrani i del Sant Andreu, dos dels nostres rivals directes”.

Segons l’entrenador local, Albert Español, que actua com a entrenador-jugador, “és la referència”. Cobacho esmenta també la tasca de l’argentí Diego Malnero sota els pals i del boia uruguaià Santiago San Martín.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.