Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

Inici del 2019…

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El sènior masculí de waterpolo inicia el 2019 a la piscina del Mediterrani

 

El sènior masculí de waterpolo visitarà demà (12.00h) la piscina Josep Vallès per enfrontar-se el CE Mediterrani en partit corresponent a la dotzena jornada de la Lliga Premaat Divisió d’Honor, la primera de l’any 2019 i de la segona volta. El conjunt de Dídac Cobacho, segon amb 27 punts, afronta un dels desplaçaments més complicats de la temporada, atès que l’equip del barri de Sants és quart amb 24, a només tres dels egarencs.

El tècnic local afronta el repte amb el contratemps de l’estat físic de Sergi Mora, que travessa un procés gripal i que no estarà al cent per cent. “Sens dubte, els partits en piscina descoberta sempre ens suposen una dificultat extra, ja que no hi estem del tot acostumats. Hem perdut allà les dues darreres temporades, dada que ens ha de servir d’alerta i d’estímul per revertir aquesta tendència”. Cobacho remarca, a més, que el rival ha fet un pas endavant enguany. “Són quarts, només han perdut contra els tres primers classificats. Tot i haver experimentat molts canvis, estan rendint molt bé, tal com demostren els resultats”.

L’entrenador local explica que el Mediterrani “juga alegre i no mostra cap símptoma de pressió” i en destaca l’ordre defensiu. Cobacho entén que l’arribada de jugadors experimentats i solvents com Ramon Santis, Marc Roca, Javier Gorria i l’egarenc Jordi Pérez ha contribuït a aquesta millora. “Cal tenir en compte que ja disposaven de dos medallistes de plata amb la selecció espanyola al Campionat d’Europa de Barcelona, Miguel del Toro i Marc Minguell”. “Les dades reflecteixen que és un equip coral i compensat, ja que compta amb sis jugadors que han superat la barrera dels deu gols”, afegeix el tècnic terrassenc.

Tenint en compte aquest potencial, Cobacho assegura que serà cabdal “ser pacient i no caure en precipitacions”. “Hem d’imprimir ritme al partit i esperar la nostra oportunitat”, afirma.

 

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).