Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

El sènior masculí de waterpolo estrena l’any amb la visita del CN Caballa

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El sènior masculí de waterpolo estrena l’any amb la visita del CN Caballa

 

 

El sènior masculí de waterpolo rebrà demà (14.30h) el CN Caballa en partit corresponent a l’11a jornada de la Lliga Divisió d’Honor Masculina, l’última de la primera volta i la primera de l’any 2023. El conjunt de Dídac Cobacho, tercer amb un balanç de set victòries i tres derrotes, encara un xoc plàcid a priori, atès que l’equip de Ceuta suma només un triomf en les deu jornades disputades.

El tècnic local, que afronta el compromís amb el planter al complet, explica que l’equip, després de gaudir d’una setmana de vacances, va tornar als entrenaments el 27 de desembre amb una única sessió i, a partir del dia 2 de gener, va reprendre la normalitat, amb dues sessions diàries. “Arribem preparats a la cita. Som conscients que és un partit que hem de guanyar i que hem d’aprofitar per afinar el to de cara al que vindrà després, un tram exigent amb l’eliminatòria de la Challenger Cup i xocs contra rivals directes”.

Cobacho afirma que el Caballa, com a nouvingut a la categoria, no té cap pressió “i moltes ganes de competir. Poc a poc, van millorant, van agafant la velocitat de la categoria”. L’entrenador terrassenc considera que serà clau “portar el ritme del matx, dur-lo sota control, i protagonitzar un bon inici. Tota la pressió és per a nosaltres”.

Respecte a l’equip que dirigeix l’hongarès Peter Kubicsko, el tècnic egarenc destaca la presència de Paquito Molina, germà del mític internacional Guillermo Molina. “És un boia fort, que ocupa molt bé l’espai”. Cobacho també subratlla l’aportació de l’esquerrà Raúl Caracuel i de Sergio Fernández, màxim anotador del conjunt de Ceuta amb 18 dianes.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.