Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

El sènior masculí de waterpolo es prepara per enfrontar-se al CN Barcelona

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El sènior masculí de waterpolo del Club Natació Terrassa es prepara per enfrontar-se dissabte 6 d’abril al CN Barcelona en el partit corresponent a la divuitena jornada de Lliga. El matx es disputarà a la piscina de la Nova Escollera de Barcelona a les 18:30 hores.

Amb el CN Terrassa actualment classificat com a quart en la taula, el partit contra el CN Barcelona, actual tercer classificat, promet ser un emocionant matx.

El tècnic Dídac Cobacho expressa la importància d’aquest enfrontament, afirmant: “És un partit on ens enfrontem a un rival directe, i si guanyem ens posarem tercers. Després de la parada tan llarga de les seleccions i després del partit del Sabadell tornem a estar en un bon moment”. Cobacho, esmenta que volen tornar al mateix ritme que van tenir en la primera bona volta de la Lliga “volem tornar a estar en el nostre millor moment”.

Cobacho, remarca que arriben bé i amb bones sensacions en aquest partit “arribem bé i dependrà de nosaltres mateixos frenar als rivals, que juguen amb molta intensitat”.

L’equip ja ha recuperat la majoria de les baixes que tenia. Tot i això, Teclas, encara no podrà jugar en aquest partit.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.