Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

El sènior masculí de waterpolo enceta la segona volta a la piscina del Sant Andreu

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El sènior masculí de waterpolo enceta la segona volta a la piscina del Sant Andreu

 

 

El sènior masculí de waterpolo visitarà demà la piscina Pere Serrat (18.15h) per enfrontar-se al CN Sant Andreu en partit corresponent a la 12a jornada de la Lliga Divisió d’Honor Masculina, la primera de la segona volta. El conjunt de Dídac Cobacho, tercer amb un balanç de vuit victòries i tres derrotes, encara un xoc prou exigent contra un rival que ocupa el setè lloc a la taula amb cinc triomfs i sis derrotes.

El tècnic local, que afronta el compromís amb el planter al complet, remarca la importància del xoc. “El tenim marcat en vermell des del principi de la temporada. El considerem un rival directe i es tracta d’un conjunt en clara línia ascendent”. Cobacho subratlla que, tot i que està situat en el calendari just abans de l’eliminatòria de Challenger Cup contra el Ludwisburg alemany, el partit de lliga “és prioritari i ha centrat la nostra preparació”.

L’entrenador terrassenc assenyala que les derrotes per la mínima del Sant Andreu contra el Mediterrani (11-10) i contra el Mataró (9-10) han de servir d’advertència. “Els ha faltat una mica de sort en els finals ajustats, però aquests resultats reflecteixen el seu nivell i, per tant, la duresa del matx de demà”. Cobacho afegeix que, darrerament, “està omplint la piscina amb el seu públic, de manera que comptarà amb aquest impuls extra”.

El Sant Andreu és un conjunt rejovenit respecte la temporada passada. “Això explica la seva trajectòria de menys a més. Les peces s’havien d’anar acoblant”, diu el tècnic. L’equip que dirigeix Juan Carlos Sánchón ha perdut veterans com Diego Tebar, Javi Bustos o Yago Bofill, tot i que conserva l’aportació d’un altre il·lustre de la lliga, Germán Yáñez. Cobacho en destaca l’aportació d’Ignasi Bargalló, un waterpolista “tàcticament intel·ligent que està prenent cada cop més protagonisme ofensiu”, i del porter australià John Albert Hedges

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).