Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Waterpolo

L’AZC Alphen, primer rival…

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El sènior masculí de waterpolo s’estrenarà contra l’AZC Alphen en la primera fase de la Champions League

 

El sènior masculí de waterpolo del CN Terrassa ja coneix el calendari de partits que haurà de disputar en la primera fase de la Champions League que afrontarà entre el 14 i el 16 de setembre a Estrasburg (França).

 

El conjunt de Dídac Cobacho, enquadrat en el grup B, debutarà el divendres 14 contra l’AZC Alphen holandès a les 9.30h. L’endemà, dissabte 15, disputarà dos partits. A les 9.30h, s’enfrontarà contra el Jadran Carine Herceg Novi de Montenegro i, al vespre, a les 20.00h, tindrà com a rival el conjunt amfitrió, el Team Strasbourg francès. El diumenge 16 els egarencs tancaran la fase contra el Valletta maltès (9.30h).

Cal recordar que els quatre primers classificats del grup accediran a la segona ronda de la competició, prevista per al 28, 29 i 30 de setembre.

 

Champions League
Calendari 1a fase. Grup B. Estrasburg (França)

 

Divendres 14 de setembre

 

9.30h. CN Terrassa – AZC Alphen

11.15h. Team Strasbourg – Valletta

 

18.15h. Valletta – Jadran Carine

20.00h. Team Strasbourg – AZC Alphen

 

Dissabte 15 de setembre

 

9.30h. Jadran Carine – CN Terrassa

11.15h. AZC Alphen – Valletta

 

18.15h. AZC Alphen – Jadran Carine

20.00h. Team Strasbourg – CN Terrassa

 

Diumenge 16 de setembre

 

9.30h. Valletta – CN Terrassa

11.15h. Team Strasbourg – Jadran Carine

 

Grup A

 

La primera fase de la Champions League contempla un altre grup, l’A, que es desenvoluparà a Brasov (Romania), i que comptarà amb la participació del BPM Sport Management Busto Arsizio (Itàlia), Pays d’Aix Natation (França), WP Club Tbilisi (Geòrgia), Enka Sport Istanbul (Turquia), Dynamo Lviv (Ucraïna) i l’equip amfitrió, el Corona Brasov.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.