Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Waterpolo

Calendari de la 2a fase…

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El sènior masculí de waterpolo debutarà contra l’OSC Potsdam en la segona fase de la Champions League

 

El sènior masculí de waterpolo  ja coneix el calendari de partits que haurà de disputar en la segona fase de la Champions League que afrontarà entre el 28 i el 30 de setembre a Sabadell.

El conjunt de Dídac Cobacho, enquadrat en el grup D, debutarà el divendres 28 contra l’OSC Potsdam alemany a les 21.00h. L’endemà, dissabte 29, a les 19.45h, disputarà el segon partit contra el BPM Sport Management italià, mentre que diumenge, a les 11.15h, tancarà la fase contra els amfitrions, l’Astralpool CN Sabadell. Els dos primers classificats del grup accediran a la tercera ronda de la competició.

 

Champions League
Calendari 2a fase. Sabadell

 

Divendres 28 de setembre

 

19.15h. Astralpool CN Sabadell – BPM Sport Management

21.00h. OSC Potsdam – CN Terrassa

 

Dissabte 29 de setembre

 

18.00h. Astralpool CN Sabadell – OSC Potsdam

19.45h. BPM Sport Management – CN Terrassa

 

Diumenge 30 de setembre

 

11.15h. Astralpool CN Sabadell – CN Terrassa

13.00h. BPM Sport Management – OSC Potsdam

 

Tres grups més

 

La segona fase de la Champions League contempla tres grups més. El C aplegarà el Vouliagmeni NC grec, el Sintez Kazan rus, el Corona Sportul Brasov romanès i el PVK Jadran Carine Herceg Novi montenegrí, que exercirà d’amfitrió. L’AN Brescia italià, el Team Strasbourg francès, l’Enka Istanbul turc i el CSM Digi Oradea romanès, que acollirà la fase, formen el grup E, i el VK Jadran Split croat, el FTC Budapest hongarès, l’AZC Alphen holandès i el Pays d’Aix francès integren el grup F, que tindrà lloc a Aix Le Bain (França).

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.