Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

El sènior masculí de waterpolo, finalista de la Copa del Rei

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El sènior masculí de waterpolo cau contra el Barceloneta a la final de la Copa del Rei

 

 

CN Atlètic-Barceloneta 12 – CN Terrassa 6

 

Fitxa tècnica

 

CN Atlètic-Barceloneta: López, Famera, Granados, Munárriz, Bodegas (2), Larumbe, Aleksic (2), Fernández, De Toro (2), Perrone (3), Mallarach (2), Bustos (1), Linares.

Entrenador: Chus Martín.

 

CN Terrassa: I. Aguilar, Sanahuja (2), Mora, Alarcón (1), Ó. Aguilar, Prieto, Barroso (1), Pericas, Alegre, Gutiérrez (1), Rodríguez (1), Chico, Segura.

Entrenador: Dídac Cobacho.

 

Àrbitres: Ortega i Cabanas.

 

Parcials: 6-3, 2-0, 3-2 i 1-1.

Resultat acumulat: 6-3, 8-3, 11-5, 12-6.

Evolució del marcador: (1-0, 2-0, 2-1, 3-1, 3-2, 4-2, 5-2, 5-3, 6-3), (7-3, 8-3), (8-4, 9-4, 10-4, 10-5, 11-5), (11-6, 12-6).

 

El sènior masculí de waterpolo ha perdut aquest migdia contra el CN Atlètic-Barceloneta (12-6) en la final de la Copa del Rei que s’ha celebrat a les instal·lacions del CN Sabadell. El conjunt de Dídac Cobacho no ha pogut fer front al potencial mariner i ha obtingut així el cinquè subcampionat de Copa de la història del club.

L’equip de Chus Martín ha sortit decidit a resoldre el compromís per la via ràpida. En un tres i no res, Perrone, al contracop, i Bodegas han col·locat el 2 a 0. Mitjan període, Bernat Sanahuja, en superioritat numèrica, ha retallat distàncies. El Barceloneta ha ampliat el marge tot seguit gràcies a un llançament esplèndid de Perrone a l’escaire. Alberto Barroso, amb un altre gran xut exterior, ha escurçat la diferència. En el tram final de quart, però, els mariners han obert forat amb un parcial de 3 a 1, amb Perrone, De Toro i Aleksic com a artífexs. Oriol Rodríguez ha anotat el gol egarenc després d’una bona entrada des de les posicions de l’arc (6-3).

Malauradament, el CN Terrassa no ha ofert símptomes de poder revertir la situació en cap moment. L’equip de Chus Martín, dissenyat per intentar guanyar la Champions League, ha deixat la final vista per sentència amb un parcial de 2 a 0 en el segon període, obra d’Aleksic i Bodegas, que situava un concloent 8 a 3 al descans.

A la represa, la final ha anat llanguint davant la superioritat marinera. Víctor Gutiérrez ha mirat de reanimar l’equip amb un gol de murri des de la boia. Però el Barceloneta no ha fet cap concessió. Dues accions en home de més culminades per Blai Mallarach des de l’extrem dret han incrementat l’escletxa marinera (10-4). Ricard Alarcón, per part egarenca, i De Toro han establert l’11 a 5 amb què ha finalitzat el període.

En els últims vuit minuts, només una acció individual espectacular de Bernat Sanahuja que ha suposat l’11 a 6 ha tret el partit de la monotonia en què s’havia instal·lat. Bustos, a dos minuts i mig de la botzina, ha marcat el 12 a 6 definitiu.

 

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).