Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Waterpolo

El sènior masculí de waterpolo, finalista de la Copa del Rei

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El sènior masculí de waterpolo cau contra el Barceloneta a la final de la Copa del Rei

 

 

CN Atlètic-Barceloneta 12 – CN Terrassa 6

 

Fitxa tècnica

 

CN Atlètic-Barceloneta: López, Famera, Granados, Munárriz, Bodegas (2), Larumbe, Aleksic (2), Fernández, De Toro (2), Perrone (3), Mallarach (2), Bustos (1), Linares.

Entrenador: Chus Martín.

 

CN Terrassa: I. Aguilar, Sanahuja (2), Mora, Alarcón (1), Ó. Aguilar, Prieto, Barroso (1), Pericas, Alegre, Gutiérrez (1), Rodríguez (1), Chico, Segura.

Entrenador: Dídac Cobacho.

 

Àrbitres: Ortega i Cabanas.

 

Parcials: 6-3, 2-0, 3-2 i 1-1.

Resultat acumulat: 6-3, 8-3, 11-5, 12-6.

Evolució del marcador: (1-0, 2-0, 2-1, 3-1, 3-2, 4-2, 5-2, 5-3, 6-3), (7-3, 8-3), (8-4, 9-4, 10-4, 10-5, 11-5), (11-6, 12-6).

 

El sènior masculí de waterpolo ha perdut aquest migdia contra el CN Atlètic-Barceloneta (12-6) en la final de la Copa del Rei que s’ha celebrat a les instal·lacions del CN Sabadell. El conjunt de Dídac Cobacho no ha pogut fer front al potencial mariner i ha obtingut així el cinquè subcampionat de Copa de la història del club.

L’equip de Chus Martín ha sortit decidit a resoldre el compromís per la via ràpida. En un tres i no res, Perrone, al contracop, i Bodegas han col·locat el 2 a 0. Mitjan període, Bernat Sanahuja, en superioritat numèrica, ha retallat distàncies. El Barceloneta ha ampliat el marge tot seguit gràcies a un llançament esplèndid de Perrone a l’escaire. Alberto Barroso, amb un altre gran xut exterior, ha escurçat la diferència. En el tram final de quart, però, els mariners han obert forat amb un parcial de 3 a 1, amb Perrone, De Toro i Aleksic com a artífexs. Oriol Rodríguez ha anotat el gol egarenc després d’una bona entrada des de les posicions de l’arc (6-3).

Malauradament, el CN Terrassa no ha ofert símptomes de poder revertir la situació en cap moment. L’equip de Chus Martín, dissenyat per intentar guanyar la Champions League, ha deixat la final vista per sentència amb un parcial de 2 a 0 en el segon període, obra d’Aleksic i Bodegas, que situava un concloent 8 a 3 al descans.

A la represa, la final ha anat llanguint davant la superioritat marinera. Víctor Gutiérrez ha mirat de reanimar l’equip amb un gol de murri des de la boia. Però el Barceloneta no ha fet cap concessió. Dues accions en home de més culminades per Blai Mallarach des de l’extrem dret han incrementat l’escletxa marinera (10-4). Ricard Alarcón, per part egarenca, i De Toro han establert l’11 a 5 amb què ha finalitzat el període.

En els últims vuit minuts, només una acció individual espectacular de Bernat Sanahuja que ha suposat l’11 a 6 ha tret el partit de la monotonia en què s’havia instal·lat. Bustos, a dos minuts i mig de la botzina, ha marcat el 12 a 6 definitiu.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.