Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Waterpolo

El sènior masculí, a seguir entre els millors de la lliga

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El sènior masculí de waterpolo buscarà seguir entre els millors de la lliga

El conjunt de Dídac Cobacho s’estrena demà a casa contra el CN Barcelona (18.00h)

 

 

El sènior masculí de waterpolo debutarà demà a casa  (18.00h) en la Lliga Premaat Masculina Divisió d’Honor contra el CN Barcelona. Després d’haver aconseguit una fita històrica per a l’entitat, la classificació per a la fase de grups de la Champions League, el conjunt de Dídac Cobacho afronta un inici exigent, contra un rival directe, en el torneig de la regularitat, amb l’objectiu de situar-se, un any més, entre els millors.

El tècnic local afirma que el propòsit és “estar al més amunt possible” i destaca que repetir el segon lloc de la temporada passada “seria tot un èxit”. Cobacho considera que els contrincants s’han reforçat i pronostica una lliga molt equilibrada, això sí, amb l’excepció del CN Atlètic-Barceloneta. “El Sabadell i el Barcelona han dissenyat plantilles de nivell, així com el Mediterrani i el Mataró. Hi haurà molta igualtat entre nosaltres”. Respecte el conjunt mariner, l’entrenador egarenc es mostra rotund. “Estan en una altra lliga. Tenen un equip per intentar guanyar la Champions i nosaltres acabem d’accedir a la fase de grups. Crec que encara són millors que la temporada passada i que han esdevingut més intocables. A més dels jugadors amb què comptaven, han incorporat waterpolistes com Mike Bodegas o Milan Aleksic. La seva aposta va més enllà de les competicions estatals”.

Cobacho reconeix que, hores d’ara, encara no sap l’afectació que tindrà la participació a la fase de grups europea en la lliga. “És una incògnita, però esperem que sigui en positiu. Hi haurà un estímul competitiu de màxim nivell, però també és cert que tindrem viatges entre setmana que no ens permetran fer tantes sessions d’entrenament. Hem de tenir clar que la Champions ens ha de servir per seguir creixent com a grup, però el nostre objectiu prioritari ha de ser la Lliga. És on hem d’estar forts i seriosos perquè és la competició que et garanteix temporada rere temporada l’accés a Europa”.

El CN Terrassa presenta enguany les incorporacions del boia Víctor Gutiérrez, procedent del Real Canoe NC, i dels joves Sergio Prieto i Víctor Alegre, provinents del CN Atlètic-Barceloneta i del CN Catalunya, respectivament. “Crec que ens aporten sobretot a nivell ofensiu, cosa que ja hem comprovat a la Champions. I també consoliden la nostra solidesa defensiva”.

 

Estrena contra el CN Barcelona

 

Quant al matx de demà, el tècnic terrassenc manifesta que demana “un esforç més als jugadors” després del repte europeu. “Confio molt en ells. Es pot notar la factura física, però venim de guanyar i, per tant, la dinàmica ha de ser molt positiva”. Cobacho opina que el CN Barcelona ha fet un salt de qualitat respecte la temporada passada. “Ha guanyat en experiència amb les arribades de Pere Estrany, Lukas Duric i Iván Idarraga. Els dos darrers són dos boies molt potents”. L’altre canvi substancial del conjunt que dirigeix Toni Esteller és a la porteria, on el jove i prometedor Unai Aguirre ha substituït Edu Lorrio, que ha fitxat pel Sabadell.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.