Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Waterpolo

A per la tercera victòria…

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El sènior masculí de waterpolo buscarà la tercera victòria consecutiva a la piscina del WP Navarra

 

El sènior masculí de waterpolo visitarà demà (19.30h) la Ciudad Deportiva Amaya per enfrontar-se al WP Navarra en partit corresponent a la setena jornada de la Lliga Premaat Divisió d’Honor. El conjunt de Dídac Cobacho, segon amb quinze punts, mirarà d’encadenar la tercera victòria consecutiva davant un rival que, hores d’ara, és vuitè amb sis punts i que sempre mostra un rendiment superior quan juga com a local.

El tècnic local considera que serà un matx que caldrà “anar madurant”. “El Navarra, a casa, sempre t’exigeix. És un partit que haurem d’anar treballant, poc a poc. De fet, dissabte passat, van jugar a la piscina del Mataró i el partit no es va trencar fins als dos últims quarts”. El desplaçament a Navarra arriba després d’una setmana de treball diferent, atès que l’equip s’ha exercitat amb el Marsella per tal de preparar l’eliminatòria d’Euro Cup que afrontaran ambdós conjunts dimecres que ve. “Han estat sessions molt productives que ens han servit per adquirir de nou la intensitat que cal en competició europea”.

Cobacho remarca la importància de sumar els tres punts demà, atès que el tram de temporada fins a l’aturada nadalenca és prou exigent. “A més de l’enfrontament amb l’OSC Budapest, jugarem contra el Canoe, el Barcelona i el Barceloneta”.

L’entrenador egarenc s’espera un matx més aviat tàctic, amb poc ritme. “Normalment, els equips de Manel Silvestre juguen oberts per afavorir el replegament i evitar els contracops. És un tècnic veterà de la lliga que sap portar els partits al seu terreny”. El Navarra ha incorporat enguany els estatunidencs Benjamin Stevenson i Nicholas Sinclair, “dos jugadors amb bon llançament que estan assumint molt protagonisme ofensiu, als quals haurem de controlar”. Cobacho remarca també l’aportació d’Asier Esteban i l’experiència de Julián Garcia.

 

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.