Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

Final de la primera volta contra el WP Navarra

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El sènior masculí de waterpolo acomiada la primera volta contra el WP Navarra

 

 

Només tres dies després de batre el CN Marsella i a quaranta-vuit hores d’enfrontar-se al Waspo98 Hannover a la Champions League, el sènior masculí de waterpolo rebrà dissabte (16.00h) el WP Navarra en partit corresponent a l’onzena jornada de la Lliga Premaat Divisió d’Honor, l’última de la primera volta. El conjunt de Dídac Cobacho, quart amb 19 punts, tractarà de tancar la primera meitat de la competició amb la segona victòria consecutiva, un objectiu que sembla a l’abast, atès que l’equip que entrena Manel Silvestre és desè amb només tres punts.

El tècnic local tornarà a fer a rotacions de cara a aquest compromís, que és el tercer d’un cicle de quatre en només deu dies. “Després del matx contra el Catalunya i de la victòria d’ahir contra el Marsella, hem de fer un altre esforç per sumar els tres punts contra el Navarra abans de l’aturada de la lliga per la celebració de l’Europeu de Budapest. Crec que l’equip està preparat per aconseguir-ho, més encara perquè els triomfs sempre aporten una dosi extra d’energia”. Cobacho explica també que el partit contra el Catalunya no va ser gens exigent, de manera que no espera que la factura física es noti en el rendiment de l’equip.

L’entrenador egarenc reconeix que el matx contra el Navarra esdevindrà “la darrera preparació” de cara al partit de Champions League contra el Waspo98 Hannover de dilluns. El conjunt que dirigeix Manel Silvestre presenta quatre cares noves respecte a la temporada passada. Ha incorporat els cubans Giraldo Cerales i Rafael Contreras, l’hongarès Marton Irmes i el porter Enrique Cruz. “M’espero un equip semblant al Catalunya. No té res a perdre, de manera que vindran a gaudir i a adquirir experiència de cara a propers partits contra rivals directes”, afirma Cobacho. D’entre el planter, el tècnic local esmenta l’aportació d’Asier Esteban i l’experiència de Jaime i Fermín Arriazu.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.