Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

A retrobar-se amb la victòria a la piscina del Catalunya

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El sènior masculí de waterpolo, a retrobar-se amb la victòria a la piscina del Catalunya

 

El sènior masculí de waterpolo visitarà demà la piscina Sant Jordi per enfrontar-se al CN Catalunya (18.00h) en partit corresponent a la novena jornada de la Lliga Divisió d’Honor Masculina RFEN. El conjunt de Dídac Cobacho, segon del grup A amb 21 punts, mirarà de retrobar-se amb el triomf després de la derrota de dimecres contra el CN Barcelona. L’equip que dirigeix Francesc Xavier Tato Garcia és quart amb deu punts, els mateixos que el tercer classificat, el Mediterrani, de manera que conserva opcions per accedir a la segona fase amb els equips que lluitaran pel títol.

El tècnic local remarca que la posició que ocupa a la taula el Catalunya incrementa la transcendència del xoc de demà. “Després de guanyar el Mediterrani, cal comptar amb ells per passar amb nosaltres a la segona fase com a tercer de grup. D’aquesta manera, els tres punts en joc esdevenen cabdals, ja que els podem arrossegar. Ens trobarem, doncs, amb un rival molt motivat”.

Cobacho espera poder corregir demà algunes de les errades que va detectar en el partit de dimecres contra el CN Barcelona. “Com vam dir a la prèvia, els detalls van decidir. La precipitació en moments puntuals ens va condemnar. És preocupant perquè és un defecte que ja havíem mostrat en partits en competició europea i que vam tornar a exhibir contra un altre contrincant de nivell”.

Quant al CN Catalunya, l’entrenador terrassenc en destaca el seu tarannà “descarat” i “la intensitat amb què juguen fruit de la seva joventut”. L’equip del barri de Gràcia ha recuperat recentment el veterà boia colombià Iván Idarraga, que ha substituït el rus Georgi Kuznetsov, i compta amb el waterpolista format al CN Terrassa Pol Prat, que n’és el màxim anotador amb 16 dianes.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.