Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

El sènior masculí de waterpolo, a retrobar-se amb el triomf contra el CN Rubí

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El sènior masculí de waterpolo, a retrobar-se amb el triomf contra el CN Rubí

 

 

 

El sènior masculí de waterpolo afrontarà demà (18.00h) a l’Àrea Olímpica un derbi vallesà contra el CN Rubí corresponent a la 15a jornada de la Lliga Divisió d’Honor Masculina. Després de la derrota per penals del cap de setmana passat a Tenerife, el conjunt de Dídac Cobacho, quart amb un balanç de deu victòries i quatre derrotes, mirarà de retrobar-se amb la victòria contra el cuer de la competició, que ha perdut els tretze compromisos que ha disputat.  

El tècnic local afronta el repte amb el contratemps de l’estat físic de Ricard Alarcón, que pateix molèsties i és dubte. “Són punts que no se’ns poden escapar, malgrat que el Rubí ens resulta un rival incòmode, que ens sol posar les coses difícils”. L’entrenador egarenc remarca que és vital “recuperar bones sensacions després del matx a Tenerife. “Hem de corregir diversos aspectes de cara a demà. Cal millorar la defensa. No podem anar a resultats d’empat a deu gols. I hem de ser capaços de portar el partit al nostre terreny, al nostre ritme, cosa que no vam aconseguir dissabte passat. Hem de ser més profunds en atac, arribar més sovint a la línia de dos metres”, afegeix Cobacho.

El tècnic terrassenc descriu el rival com un “conjunt descarat, que no té cap pressió i que no ha estat de sort amb els resultats que ha obtingut”. “És un equip que no s’arruga, que va a per totes i que és molt dinàmic en atac”. Quant al planter que dirigeix el portuguès Rui Tiago Moreira, destaca la dupla que formen Rui Martins Ramos i Borja Fenoy, autors de 23 i 21 gols, respectivament. El Rubí compta, així mateix, amb un porter format al club, Oriol Albacete.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.