Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

El sènior masculí de waterpolo, a redreçar el camí contra el Catalunya

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El sènior masculí de waterpolo, a redreçar el camí contra el Catalunya

 

 

El sènior masculí de waterpolo visitarà demà (18.00h) la Piscina Sant Jordi per enfrontar-se al CN Catalunya en partit corresponent a la 7a jornada de la Lliga Divisió d’Honor Masculina. El conjunt de Dídac Cobacho, sisè amb nou punts, buscarà retrobar-se amb el triomf davant un rival que és desè a la taula amb només tres.

El tècnic local encara el compromís amb el contratemps de la baixa d’Óscar Aguilar, que pateix una ferida a l’ull, i l’estat físic d’Óscar Carrillo, que és dubte a causa d’una otitis. Cobacho es mostra satisfet de l’evolució de l’equip. “Contra el Barceloneta, vam estar a un bon nivell d’intensitat. Crec que vam sortir amb bones sensacions i que estem progressant. De fet, el més important és que fem les coses que sabem fer com a equip”.

Quant al conjunt que dirigeix Francesc Xavier Tato Garcia, l’entrenador terrassenc explica que ha experimentat força canvis respecte a la temporada passada. “Van fer una bona campanya i alguns dels seus jugadors més destacats, com ara Albert Ponferrada, Pol Linares, Óscar Matarredona o Pol Prat, han anat a equips amb més aspiracions”. Tot i això, Cobacho s’espera un perfil d’equip semblant. “És un conjunt jove, que juga sense por i que compta amb waterpolistes que volen créixer a Divisió d’Honor”. En destaca l’aportació del boia Georgi Kuznetsov i del veterà Rai Santiveri. El Catalunya ha incorporat enguany, entre d’altres, el porter Alfonso López-Sáez, Pablo Gómez i Vicenç Sousa.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).