Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Waterpolo

El sènior masculí de waterpolo, a pel tercer triomf consecutiu a la piscina del Mediterrani

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El sènior masculí de waterpolo, a pel tercer triomf consecutiu a la piscina del Mediterrani

 

 

El sènior masculí de waterpolo visitarà demà (12.45h) la piscina Josep Vallès per enfrontar-se al CE Mediterrani en partit corresponent a la 9a jornada de la Lliga Divisió d’Honor Masculina. El conjunt de Dídac Cobacho, quart amb quinze punts, buscarà sumar la tercera victòria consecutiva davant un rival que és setè a la taula amb onze.

El tècnic local encara el compromís amb la bona notícia de la recuperació d’Óscar Aguilar, que entra en la llista en substitució del jove Pol Garcia. Cobacho no va acabar gens content de la imatge oferta contra el Rubí dissabte passat, però explica que l’equip ha treballat molt bé durant la setmana. “No vam sortir amb bones sensacions del partit i cal que canviem aquesta dinàmica. És cert que l’equip està patint. L’absència de boies purs és molt difícil de suplir, però ara toca refer-se. Som els que som i hem de mirar endavant, sense excuses. Hem de competir millor i ser més contundents, més intensos i més ambiciosos. De fet, aquesta setmana hem entrenat amb el CN Barcelona i el rendiment va ser molt positiu”.

L’entrenador egarenc entén que el partit de demà té més dificultat que els compromisos anteriors contra Catalunya i Rubí. “Jugarem en piscina descoberta, amb fred, en un escenari al qual sempre costa adaptar-se, ja que, a l’exterior, canvien les referències”. Quant al conjunt que dirigeix Jahzeel Martínez, Cobacho remarca que ha experimentat una renovació notable. “Ha incorporat joves com Pol Prat, Pau Linares o Óscar Matarredona, que van fer una campanya molt bona amb el Catalunya”. Del planter, en destaca la veterania de waterpolistes com Marc Roca o Jordi Pérez i l’aportació ofensiva d’Álvaro García, “que cada cop assumeix més responsabilitats en atac”. En principi, un dels referents de l’equip, Marc Minguell, serà baixa per lesió.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.