Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Waterpolo

El sènior masculí de waterpolo, a pel quatre de quatre contra el Mediterrani

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El sènior masculí de waterpolo, a pel quatre de quatre contra el Mediterrani

 

 

El sènior masculí de waterpolo rebrà demà (20.00h) el CE Mediterrani en partit ajornat de la tercera jornada de la Lliga Divisió d’Honor Masculina RFEN. Després de batre amb comoditat els tres rivals més assequibles del grup sobre el paper, el conjunt de Dídac Cobacho mirarà de mantenir el lideratge i aconseguir la quarta victòria en quatre partits contra l’equip del barri de Sants, que és tercer amb set punts.

El tècnic local, que no podrà comptar amb el sancionat Víctor Alegre, remarca la dificultat del xoc de demà. “Estem davant d’un dels partits més complicats d’aquesta primera fase. El Mediterrani és un candidat clar a passar a la segona fase amb nosaltres, de manera que obtenir els tres punts contra ells adquireix encara més rellevància”. Cobacho adverteix que s’espera un contrincant molt motivat. “Va empatar contra el Canoe en la primera jornada, de manera que necessita sumar per assegurar-se una de les tres primeres places del grup”. L’entrenador egarenc celebra que el partit s’hagi pogut ubicar en aquesta data. “Tant per a ells com per a nosaltres, era important competir abans d’afrontar la fase de l’Euro Cup”.

Cobacho subratlla que l’equip ha de millorar en prestacions defensives. “Tant a Europa com en els partits de lliga que hem guanyat amb comoditat, estem encaixant massa gols. Estem treballant per progressar en aquest aspecte cabdal. De fet, demà haurem d’estar molt seriosos i ordenats en defensa, atès que el Mediterrani disposa d’un arc prou golejador”.

L’equip que dirigeix Jahzeel Martínez presenta dues cares noves enguany, el boia australià Lachlan Edwards, “un waterpolista fort i ràpid del qual en sentirem a parlar”, i l’atacant Álvaro García, ex del Canoe, “un bon llançador des del lateral i l’extrem esquerre”. El tècnic local defineix el Mediterrani com un equip “molt complet”, amb experiència tant a la porteria com en la resta de posicions. “Compta amb el Ramón Santís sota els pals i amb jugadors amb una llarga trajectòria com Marc Minguell, Marc Roca o Jordi Pérez”. Cobacho esmenta també l’aportació ofensiva de Javier Gorría, Guillem Garcia i Donat Galeev.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.