Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

A mantenir el moment dolç…

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El sènior masculí de waterpolo, a mantenir el moment dolç contra el Canoe

 

El sènior masculí de waterpolo rebrà demà (18.00h) el Real Canoe NC en partit corresponent a la vuitena jornada de la Lliga Premaat Divisió d’Honor. Després del brillant empat obtingut dimecres contra l’OSC Budapest en els quarts de final de l’Euro Cup, el conjunt de Dídac Cobacho retorna a la lliga amb l’objectiu de refermar el moment dolç que viu i sumar la quarta victòria consecutiva contra un rival que ocupa el vuitè lloc a la taula amb set punts.

El tècnic local afronta el repte amb el dubte de l’estat físic de Sergi Mora, que arrossega molèsties a l’espatlla dreta. Cobacho no creu que hi hagi cap mena de ressaca europea. “L’equip està molt concentrat. El partit d’Euro Cup va ser puntual, no es tracta d’una fase, de manera que no costa canviar el xip. De fet, suposa un gran estímul competitiu de cara a demà. És una forma excel·lent de mantenir-se activat”. L’entrenador egarenc reconeix que el matx de dimecres és un dels millors que ha disputat l’equip. “Sempre hi ha coses que es poden perfeccionar, però és un bon punt de referència. Vam arrencar amb intensitat i vam ser capaços de remuntar a la part final. L’actitud i el comportament dins l’aigua van ser impecables”.

Cobacho considera que el Canoe és un contrincant directe. “Per a mi, hi ha molt poca diferència entre el segon i el vuitè de la lliga. Només cal recordar que els madrilenys van perdre només d’un gol contra el Mataró el cap de setmana passat”. Dit això, el tècnic terrassenc remarca que, a casa, els tres punts no es poden escapar.

La principal novetat del conjunt madrileny enguany és la incorporació de Mario García a la banqueta després de dues temporades com a tècnic ajudant al Barceloneta. “És un gran entrenador. Els jugadors creuen en ell”. Tot i que Víctor Gutiérrez continua sent el referent ofensiu, Cobacho opina que la dependència en el boia madrileny és menor que en altres temporades. “Jugadors com Álvaro García o Rafael Fernández han assumit més protagonisme i la responsabilitat en atac queda més repartida”.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.