Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

El sènior masculí de waterpolo, a continuar entre els millors

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El sènior masculí de waterpolo, a continuar entre els millors

 

 

El conjunt de Dídac Cobacho s’estrena demà a la piscina del WP Navarra (19.30h)

 

 

 

El sènior masculí de waterpolo debutarà demà en la Lliga Divisió d’Honor Masculina a la piscina de la Ciudad Deportiva Amaya contra el WP Navarra (19.30h). Després d’haver aconseguit la classificació per a la segona fase de la Champions League a Savona, el conjunt de Dídac Cobacho s’estrena en la competició de la regularitat amb l’objectiu de situar-se, un any més, entre els millors.

El tècnic local afirma que el propòsit és “estar al més amunt possible”. “Hem de ser ambiciosos per seguir buscant un lloc entre els tres primers, en les places que donen accés a la Champions”. Cobacho assenyala el CN Atlètic-Barceloneta com a favorit, “malgrat haver rejovenit la plantilla”, i destaca que tant CN Barcelona com CN Sabadell han apujat el seu nivell.

L’entrenador egarenc considera que l’equip arriba en molt bones condicions al debut a la lliga. “Hem sortit reforçats de la primera fase de la Champions. Després de l’empat contra el Montpellier, el primer rival potent amb el qual ens hem topat enguany, vam quallar un partit molt complet contra el Savona, malgrat la derrota”. Cobacho subratlla que la Champions ha de servir per créixer en la competició domèstica. “Aquests partits europeus ens han d’aportar un punt extra que s’ha de reflectir en la lliga. És a dir, demà s’ha de veure que venim d’una fase de Champions”.

El CN Terrassa presenta enguany les incorporacions del lateral Víctor Flores procedent del CN Barcelona, de l’extrem Óscar Aguilar, que torna a casa després d’una temporada al CN Mataró, i del jove de la pedrera Pol Garcia. “El Víctor sumarà en l’aspecte ofensiu i, a més, està demostrant molt bon criteri dins de l’aigua. M’està agradant com s’està adaptant. Pel que fa a l’Óscar, no ha calgut cap tipus d’acoblament. Ha estat tota la vida aquí i el pas pel Mataró ha estat un petit parèntesi. I el Pol és un waterpolista de futur que ja sembla un més de la plantilla malgrat acabar d’arribar-hi”. Respecte a la baixa del boia Agustí Pericas, Cobacho reconeix que sempre és difícil substituir una posició tan específica. “El Ricard Alarcón, el Fran Sánchez i el Víctor Alegre estan entrant a la posició de boia i poden complementar bé el Víctor Gutiérrez, el nostre boia pur”.

 

Dos partits en quatre dies

 

Els egarencs afrontaran dos partits de lliga en quatre dies. Demà, debutaran contra el WP Navarra, “un feu sempre complicat”. L’equip de Manel Silvestre ha incorporat el brasiler Ruda Franco, “un waterpolista amb molta capacitat ofensiva”. El CN Terrassa rebrà la visita dimarts (15.45h) del CN Echeyde en partit avançat de la segona jornada amb motiu de la disputa de la segona fase de la Champions League a París entre el 8 i el 10 d’octubre. “És un equip que tracta de progressar per accedir a la part mitjana de la taula. Ha fet una aposta decidida per Albert Español com a entrenador-jugador i mira de fer concentracions amb equips estrangers per mantenir la tensió competitiva, ja que ells no poden fer entrenaments freqüents amb altres equips de la lliga”. En tot cas, Cobacho admet que són conjunts inferiors sobre el paper, malgrat “la il·lusió” amb què es comença una nova temporada. “Sens dubte, sumar els sis punts és l’objectiu”.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.