Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Bàsquet

El sènior masculí de bàsquet no es marca límits davant una temporada incerta

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El sènior masculí de bàsquet no es marca límits davant una temporada incerta

 

El conjunt de Vicente Gómez s’estrenarà diumenge a casa contra el CB Castellbisbal (19.15h)

 

 

El sènior masculí de bàsquet, que militarà al grup 2 del Campeonato de España de Primera División, afronta una temporada totalment atípica. Amb un calendari notablement escurçat com a conseqüència de la pandèmia i amb una normativa que no preveu descensos, el conjunt de Vicente Gómez parteix amb ambició davant d’una campanya en què fer pronòstics esdevé més difícil que mai. Així mateix, l’equip experimenta un canvi històric de seu: ha abandonat el Pavelló del Pla del Bon Aire i disputarà tots els partits al nou pavelló de l’Àrea Olímpica.

El tècnic egarenc entén que enguany pot ser una bona ocasió per “agafar experiència de cara al futur”, cosa que no vol dir fer renúncies d’entrada. Gómez explica que el camí fins al debut de diumenge no ha estat gens senzill. “Portem dues pretemporades i durant el mes de gener vam patir una altra pausa. El nostre objectiu principal ha estat mantenir el to físic i el grup unit en un context de restriccions a causa de la Covid. Hem fet tota mena d’activitats col·lectives adaptades a cada situació per tal de treballar conjuntament i aconseguir que l’equip estigués connectat mentalment. És innegable que hi ha hagut moments de desencís”. Dit això, l’entrenador local es mostra molt orgullós de la implicació i del compromís de tots i cadascun dels jugadors.  

Precisament, Gómez afirma que es va plantejar una plantilla “àmplia” per fer front a possibles absències derivades de la pandèmia. El CN Terrassa 2020-2021 presenta tres cares noves, l’aler Adrià Retres, “que ens ha d’aportar anotació”; l’aler pivot Pau Ros, “un 4 que pot jugar obert, un perfil que no teníem”; i el pivot Tulio Madi, “que sumarà intimidació i capacitat rebotadora”.

 

Cinc equips

 

El CN Terrassa milita en el grup 2 del Campeonato de España de Primera División, que aplega cinc equips. La competició es desenvoluparà a doble volta, amb un total de deu jornades. El primer classificat de cadascun dels cinc grups que integren la competició i els tres millors segons de grup accediran a la final a vuit. L’entrenador terrassenc creu que enguany el panorama és més incert que mai. “Les plantilles dels equips han patit moltes modificacions en aquests mesos, de manera que és molt difícil fer pronòstics”. Dit això, Gómez assenyala el CB Castellbisbal i el CB Navàs Viscola com els equips més potents del grup. “El Pujol CB Mollerussa, com nosaltres, acaba de pujar de Primera Catalana i el Seintosoft CN Tàrrega va pujar un any abans però la temporada passada només va guanyar cinc partits a Copa Catalunya”. Segons el tècnic, el més normal seria lluitar per la tercera posició del grup “sense renunciar a res”.

Tenint en compte que es tracta d’una lliga molt curta, Gómez considera vital l’arrencada. “Guanyar els dos o tres primers partits seria determinant, ja que una competició d’aquestes característiques no et dóna marge per redreçar el camí”.

 

Un repte per començar

 

L’equip debutarà diumenge a casa contra el CB Castellbisbal (19.15h). Tot i ser un dels favorits del grup, l’entrenador local té la sensació que no arribarà en plenes condicions a la cita. “A causa del toc de queda i de les restriccions de mobilitat imposades per la Covid, ha tingut dificultats per entrenar, atès que és un poble petit en què tots els jugadors vénen de fora”. El CN Terrassa, per la seva banda, arribarà a la cita després de la victòria assolida diumenge passat a la pista del Mollet, un rival de la mateixa categoria, en partit amistós de preparació.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.