Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Bàsquet

Campió de Catalunya Sots-25!

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El sènior masculí B de bàsquet, campió de Catalunya Sots-25

 

El sènior masculí B de bàsquet va proclamar-se diumenge campió de Catalunya Sots-25 en la final a quatre que va celebrar-se a Reus i va culminar així una temporada excel·lent.

El conjunt de Jordi Sociats va iniciar el seu camí cap al títol amb una victòria clara contra l’equip amfitrió, el Reus Deportiu, per 72 a 59 en el xoc de semifinals disputat dissabte. L’endemà diumenge, els egarencs van batre el FC Martinenc Bàsquet per 64 a 55. Els barcelonins havien accedit a la gran final després de desfer-se del CB Sant Gregori en l’altra semifinal (77-70). En el partit pel tercer i quart lloc, el Sant Gregori va superar el Reus Deportiu per 78 a 55.

El CN Terrassa va arribar a la final a quatre després d’assolir el primer lloc territorial de Barcelona. En aquesta fase, el conjunt de Jordi Sociats va vèncer els altres dos campions de grup, el FC Martinenc Bàsquet, a domicili, per 43 a 53 i l’Orlandai, al Pavelló del Pla del Bon Aire, per 72 a 52. Els egarencs ja havien estat campions de grup a la fase regular de la categoria Sots-25 A amb un balanç de 24 victòries i dues derrotes.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.