Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Vòlei

El sènior femení i masculí de voleibol tornen a vèncer en els partits del cap de setmana

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El sènior femení s’imposa per un resultat de 3 a 1 davant el CV Les Franqueses

El passat dissabte 16 de març, les instal·lacions de l’Àrea Olímpica de Terrassa van aplegar el partit de voleibol femení on el CN Terrassa es va enfrontar al CV Les Franqueses.

El resultat final del partit va ser de 3 sets a 1 a favor de les egarenques. El primer set va començar amb un domini notable per part de CV Les Franqueses, especialment en el servei, cosa que els va permetre prendre un avantatge inicial en el marcador amb un resultat d’1 a 10. Tot i l’esforç de l’equip local per reaccionar i reduir distàncies en el marcador, l’equip de les Franqueses va guanyar aquest set per 19-25.

Tot i això, les jugadores del CN Terrassa, amb una distribució de joc més sòlida i una millora notable en el seu servei, van assolir imposar-se en els següents tres sets amb puntuacions de 25-17, 25-16 i 25-10 respectivament. L’evolució del joc va mostrar un augment en la confiança i la cohesió de l’equip local, que va assolir desequilibrar el partit a favor seu.

Aquesta victòria representa un pas important per a l’equip del sènior femení del Club Natació Terrassa en la seva fase d’ascens. Amb aquesta victòria, sumen 14 punts dels 15 possibles en aquesta fase, situant l’equip en la tercera posició i a només tres punts de les primeres i segones classificades, qui es troben empatades a la taula.

La competició es reprendrà el cap de setmana del 6 d’abril, quan les jugadores de l’equip del CN Terrassa, visitaran al Vòlei Sant Esteve, equip actualment en segona posició en la classificació.

 

El sènior masculí assoleix una nova victòria i continua amb una temporada impecable

El diumenge 17 de març es va disputar la cinquena jornada de la fase d’ascens de la segona divisió catalana de voleibol, on el CN Terrassa es va enfrontar al Virolai Esportiu Club Barcelona. El resultat final del matx, va ser de 0 a 3 sets a favor del CN Terrassa, amb parcials de 17 a 25 en el primer set, 19 a 25 en el segon set i 22 a 25 en el tercer set. El partit va iniciar-se amb un nivell de joc molt igualat, on tots dos equips van mostrar la seva determinació des del principi. Tot i això, a mesura que avançava el partit, els jugadors del CN Terrassa van assolir imposar el seu estil de joc.

Mitjançant una sòlida recepció dels egarencs, van poder construir els seus atacs de manera efectiva, la qual cosa va dificultar que els locals trobessin el seu ritme i comoditat a la pista. Va destacar l’actuació dels jugadors del CN Terrassa, els quals van demostrar un alt nivell d’execució durant tot el partit.

Amb aquesta contundent victòria, l’equip sènior masculí del CN Terrassa se situa a la primera posició de la taula classificatòria, a tan sols un punt del segon classificat i dos punts del tercer. La pròxima jornada, que marcarà el final de la primera volta de la fase d’ascens, es disputarà després de la pausa de la lliga per les vacances de Setmana Santa. En aquest enfrontament, l’equip sènior masculí del CN Terrassa s’enfrontarà al CV Viladecans, equip que actualment ocupa la tercera posició a la taula i promet ser un desafiament important pels líders del torneig.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.