Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

El sènior femení del CN Terrassa s’imposa al Real Canoe a la tornada a la Lliga de waterpolo

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

CN Terrassa 10 – Simalga Real Canoe NC 8

Fitxa tècnica

CN Terrassa: Domene, Manso, Sanchez, Cuenda (1), Cantero (2), Quinzada, Fernandez, Peña (2), Piralkova (3), Camus (2), Forgacs (1), Bosveld (1), Tomas.

Entrenador: Xavier Perez.

Àrbitres: Colominas, Teule, Castella

 

Parcials: 2-2; 3-2; 1-2; 4-2

Resultat acumulat: 2-2; 5-4; 6-6; 10-8

Evolució del marcador: (1-0; 2-0; 2-1; 2-2) (3-2; 3-3; 4-3; 5-3; 5-4) (6-4; 6-5; 6-6) (7-6; 8-6; 8-7; 9-7; 9-8; 10-8)

 

L’equip sènior femení de waterpolo del Club Natació Terrassa es va enfrontar al Real Canoe en el partit corresponent a la dotzena jornada de la Lliga, on va assolir una victòria amb un resultat final de 10 a 8.

L’enfrontament va iniciar-se de manera molt positiva per les de Pérez, que en el primer tram van anotar 2 gols consecutius, obra de: Forgacs (1-0) i Camus (2-0). Tot i això, quan faltava menys de la meitat del primer tram, les del Canoe van anotar la seva primera diana (2-1) i quan faltava un minut per arribar al primer descans van assolir empatar el matx (2-2).

En el segon tram del partit, les locals van fer tres noves dianes i les visitants en van fer dues. Cuenda, va fer el primer del període quan portaven una mica més de dos minuts de joc (3-2), tot i que, ràpidament, les del Canoe van tornar a empatar l’enfrontament (3-3). No va ser fins al minut 2.31 del tram que hi va haver més anotacions. Les de Pérez, van fer dues dianes consecutives, obra de Peña (4-3) i Bosveld (5-3). Tot i això, les del Canoe, van continuar pressionant i van assolir fer l’última diana abans d’arribar al segon descans (5-4). Els dos equips van anar al descans de la meitat del matx amb una diferència d’un gol.

En el tercer tram, el partit va canviar la dinàmica anotadora. Peña va fer el primer del tram (6-4) abans que les del Canoe en fessin dos consecutius (6-5 i 6-6).

En l’últim quart del partit, les del CN Terrassa van anotar un total de 4 gols mentre que les rivals en van fer 2. Piralkova i Camus van fer les dues primeres dianes del tram (7-6 i 8-6). Quan faltava una mica menys de tres minuts per finalitzar l’enfrontament, les del Canoe van fer el setè gol de les visitants (8-7). Piralkova, va tornar a augmentar les distàncies en el marcador després de finalitzar una nova jugada de les egarenques (9-7). Quan faltaven 57 segons per arribar al final de l’enfrontament, les del Canoe van fer una nova anotació (9-8) i 11 segons més tard, Piralkova va fer l’última diana de penal (10-8). El resultat final va ser de 10 a 8, assegurant la victòria a les de Pérez en un partit molt igualat quant a gols. Van assolir sumar tres punts més en la classificació després de guanyar el partit.

 

De cara a una nova jornada de la Lliga

El dissabte 2 de març a les 18:00 hores, les del CN Terrassa s’enfrontaran a una nova jornada de la competició. Aquesta vegada ho faran davant de les del CD Natacion Boadilla, i serà el partit corresponent a la tretzena jornada de la Lliga. El partit es disputarà a les instal·lacions de l’Àrea Olímpica.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.