Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

El sènior femení del CN Terrassa s’imposa a l’Atlètic Barceloneta en la Copa Federació de waterpolo

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

CN Terrassa 9 – CN Atlètic Barceloneta 5

Fitxa tècnica

CN Terrassa: Domene, Sanchez, Quirante, Cuenda (3), Cantero (2), Quinzada, Manso (1), Vilaseca, Finestra, Alavedra, Forgacs (2), Rodriguez, Tomas, Fernandez (1).

Entrenador: Xavier Perez.

Àrbitres: Ferrer, Marquez, H’Jequej, Escoda, Tevar

Parcials: 2-0; 3-1; 2-1; 2-3

Resultat acumulat: 2-0; 5-1; 7-2; 9-5

Evolució del marcador: (1-0; 2-0) (2-1; 3-1; 4-1; 5-1) (6-1; 7-1; 7-2) (8-2; 8-3; 9-3; 9-4; 9-5)

L’equip sènior femení de waterpolo del Club Natació Terrassa es va enfrontar al CN Atlètic Barceloneta en el partit corresponent a la cinquena jornada de la Copa Federació, on va assolir una victòria amb un resultat final de 9 a 5.

L’enfrontament va iniciar-se de manera molt positiva per les de Pérez, que en el primer tram van anotar 2 gols consecutius, obra de: Cantero (1-0) i Manso (2-0). Les del Barceloneta no en van fer cap durant el primer tram.

En el segon tram del partit, les visitants van anotar el seu primer gol del partit i del tram (2-1). Tot i això, les egarenques van anotar 3 gols més que van allargar les distàncies en el marcador i van col·locar a les de Pérez amb un avantatge. Les anotadores van ser: Cantero (3-1) i Cuenda (4-1 i 5-1). Els dos equips van anar al descans de la meitat del matx amb una diferència de quatre gols.

En el tercer tram, el partit va seguir la mateixa dinàmica. Forgacs va fer el primer del tram i ho va fer de penal (6-1). Quan faltaven 5 minuts 40 segons de joc del tercer tram, Fernandez va fer el setè gol per les egarenques (7-1), allargant encara més l’avantatge de les egarenques. Tot i això, en menys d’un minut, les de l’Atlètic Barceloneta van anotar el seu segon gol del partit (7-2).

En l’últim quart del partit, les del CN Terrassa van anotar un total de 2 gols mentre que les rivals en van fer 3. Quan portaven menys d’un minut de joc de l’última part del partit, Cuenda (8-2) va anotar la seva tercera diana del partit, abans que les de l’Atlètic Barceloneta anotessin (8-3). Forgacs (9-3) va fer l’últim gol de les egarenques del partit. Abans de finalitzar el tram i l’enfrontament, les de Comas i Ribot van fer dues noves dianes (9-4 i 9-5). El resultat final va ser de 9 a 5, assegurant la victòria a les de Pérez en un partit en el qual van dominar el marcador durant cada minut de joc. Van assolir sumar tres punts més en la classificació després de guanyar el partit i van posicionar-se com a segones de la competició, amb un total de 4 partits jugats.

De cara a una nova jornada de la Copa Federació

El dijous 1 de febrer a les 21:00 hores, les del CN Terrassa s’enfrontaran a una nova jornada de la competició. Aquesta vegada ho faran davant de les del CN Sant Feliu, i serà el partit corresponent a la segona jornada de la Copa Federació. El partit es disputarà a les instal·lacions del CN Sant Feliu.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).