Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

El sènior femení del CN Terrassa s’imposa a l’Atlètic Barceloneta en la Copa Federació de waterpolo

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

CN Terrassa 9 – CN Atlètic Barceloneta 5

Fitxa tècnica

CN Terrassa: Domene, Sanchez, Quirante, Cuenda (3), Cantero (2), Quinzada, Manso (1), Vilaseca, Finestra, Alavedra, Forgacs (2), Rodriguez, Tomas, Fernandez (1).

Entrenador: Xavier Perez.

Àrbitres: Ferrer, Marquez, H’Jequej, Escoda, Tevar

Parcials: 2-0; 3-1; 2-1; 2-3

Resultat acumulat: 2-0; 5-1; 7-2; 9-5

Evolució del marcador: (1-0; 2-0) (2-1; 3-1; 4-1; 5-1) (6-1; 7-1; 7-2) (8-2; 8-3; 9-3; 9-4; 9-5)

L’equip sènior femení de waterpolo del Club Natació Terrassa es va enfrontar al CN Atlètic Barceloneta en el partit corresponent a la cinquena jornada de la Copa Federació, on va assolir una victòria amb un resultat final de 9 a 5.

L’enfrontament va iniciar-se de manera molt positiva per les de Pérez, que en el primer tram van anotar 2 gols consecutius, obra de: Cantero (1-0) i Manso (2-0). Les del Barceloneta no en van fer cap durant el primer tram.

En el segon tram del partit, les visitants van anotar el seu primer gol del partit i del tram (2-1). Tot i això, les egarenques van anotar 3 gols més que van allargar les distàncies en el marcador i van col·locar a les de Pérez amb un avantatge. Les anotadores van ser: Cantero (3-1) i Cuenda (4-1 i 5-1). Els dos equips van anar al descans de la meitat del matx amb una diferència de quatre gols.

En el tercer tram, el partit va seguir la mateixa dinàmica. Forgacs va fer el primer del tram i ho va fer de penal (6-1). Quan faltaven 5 minuts 40 segons de joc del tercer tram, Fernandez va fer el setè gol per les egarenques (7-1), allargant encara més l’avantatge de les egarenques. Tot i això, en menys d’un minut, les de l’Atlètic Barceloneta van anotar el seu segon gol del partit (7-2).

En l’últim quart del partit, les del CN Terrassa van anotar un total de 2 gols mentre que les rivals en van fer 3. Quan portaven menys d’un minut de joc de l’última part del partit, Cuenda (8-2) va anotar la seva tercera diana del partit, abans que les de l’Atlètic Barceloneta anotessin (8-3). Forgacs (9-3) va fer l’últim gol de les egarenques del partit. Abans de finalitzar el tram i l’enfrontament, les de Comas i Ribot van fer dues noves dianes (9-4 i 9-5). El resultat final va ser de 9 a 5, assegurant la victòria a les de Pérez en un partit en el qual van dominar el marcador durant cada minut de joc. Van assolir sumar tres punts més en la classificació després de guanyar el partit i van posicionar-se com a segones de la competició, amb un total de 4 partits jugats.

De cara a una nova jornada de la Copa Federació

El dijous 1 de febrer a les 21:00 hores, les del CN Terrassa s’enfrontaran a una nova jornada de la competició. Aquesta vegada ho faran davant de les del CN Sant Feliu, i serà el partit corresponent a la segona jornada de la Copa Federació. El partit es disputarà a les instal·lacions del CN Sant Feliu.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.