Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

El sènior femení del CN Terrassa disputarà les semifinals de la Copa Federació

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

L’equip sènior femení de waterpolo del Club Natació Terrassa disputarà les semifinals de la Copa Federació el divendres 16 de febrer a les 21:00 hores. L’equip liderat per Xavi Pérez, s’enfrontarà a les del CN Atlètic Barceloneta.

En l’altre semifinal, el CE Mediterrani es va enfrontar al CN Rubí. El resultat final del matx va ser de 20 a 9 a favor del CE Mediterrani, que es va fer amb la victòria d’aquesta semifinal i es va classificar per a la final.

El dissabte 17, es disputarà el partit de la final i del tercer i quart lloc. L’equip que es faci amb la victòria d’aquesta semifinal, s’enfrontarà al CE Mediterrani en el matx que correspondrà a la final. Per altra banda, l’equip que perdi, lluitarà per fer-se amb la medalla de bronze i posicionar-se com a tercer classificat de la Copa Federació, i ho farà davant del CN Rubí.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.