Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

Visita a un Mediterrani reforçat

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El sènior femení de waterpolo visita un Mediterrani reforçat

 

El sènior femení de waterpolo visitarà demà (12.00h) la piscina Josep Vallès per enfrontar-se al CE Mediterrani en partit corresponent a la setena jornada de la Lliga Premaat Divisió d’Honor. El conjunt de Xavi Pérez, cinquè amb nou punts després d’encadenar dues victòries consecutives, afronta un desplaçament complicat, atès que l’equip del barri de Sants, tercer amb deu punts, presenta un planter reforçat aquesta temporada.

El tècnic local subratlla que els dos triomfs seguits han suposat una injecció de confiança per a l’equip. “Les noies creuen en les seves possibilitats i transmeten moltes ganes de cara al xoc de demà. Entrenen per jugar partits com aquest”. Pérez, no obstant, entén que el Mediterrani és, hores d’ara, un equip “superior”. Els precedents d’enguany avalen aquesta tesi. Ambdós conjunts van enfrontar-se en els quarts de final de la Copa Catalunya i l’equip que dirigeix Marc Comas va imposar-se tant en l’anada (10-11) com en la tornada (11-5). Dit això, l’entrenador egarenc anuncia que l’equip “competirà i tractarà de posar les coses ben difícils al rival”.

Pérez considera que el Mediterrani és un candidat ferm a ocupar el tercer lloc d’aquesta lliga. “Han incorporat molta qualitat individual amb dues jugadores com Roser Tarragó i Helena Dalmases. I han fet un salt bestial a la porteria amb l’arribada de l’holandesa Larissa Kuijpers”. El tècnic local destaca també l’aportació de Clara Espar i de Sarah Lizotte. “És un conjunt més perillós en el perímetre que en el joc interior, ja que Tarragó i Dalmases els donen un plus en el llançament que no tenien”. “Les nostres opcions passen per fer un partit molt seriós en defensa i per mantenir la màxima concentració. Qualsevol errada o mala decisió en atac suposa un càstig al contracop”, afirma el tècnic terrassenc.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.