Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

El sènior femení de waterpolo visita un feble Boadilla

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El sènior femení de waterpolo visita un feble Boadilla

 

 

Després de vèncer el CN Sant Feliu dimecres, el sènior femení de waterpolo visitarà demà (17.00h) el CDN Boadilla en partit corresponent a la 14a jornada de la Lliga Divisió d’Honor Femenina. Sobre el paper, el conjunt de Xavi Pérez afronta un dels compromisos més assequibles de la temporada, atès que les madrilenyes són penúltimes amb només dues victòries en els tretze partits que han disputat.

El tècnic local afronta el matx amb el contratemps de l’estat físic de Dar Menakerman, que pateix molèsties intestinals i no viatjarà. Pérez reconeix el paper de favorit. “Òbviament, anem a sumar els tres punts, tal com vam fer contra el Sant Feliu. Hem de millorar, però, la intensitat defensiva, atès que vam encaixar massa gols, catorze”.

L’entrenador terrassenc s’espera un rival lluitador, sobretot al principi. “A casa, els agrada defensar fort”. El CDN Boadilla, dirigit per Mar Rodríguez, és un conjunt “jove, que ha experimentat molts canvis respecte a la temporada passada”.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.