Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Waterpolo

A retrobar-se amb la victòria

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El sènior femení de waterpolo visita Saragossa amb l’objectiu de retrobar-se amb la victòria

 

Després del parèntesi de la Copa de la Reina Premaat, el sènior femení de waterpolo del Club Natació Terrassa torna a la lliga demà tot visitant la piscina del Parque de Bomberos per enfrontar-se a l’Escuela Waterpolo Zaragoza (18.00h) en partit corresponent a la dotzena jornada. El conjunt de Xavi Pérez, sisè amb quinze punts, mirarà de retrobar-se amb el triomf davant un rival que ocupa el vuitè lloc amb només sis punts.

El tècnic local afronta el repte amb el contratemps de l’estat físic de la capitana Cristina Cantero, que pateix molèsties a l’espatlla dreta que no li permetran estar al cent per cent. Pérez creu que estem davant d’un partit trampa. “El fet que elles tinguin sis punts i nosaltres quinze pot fer pensar que hem de guanyar amb facilitat. Res més lluny de la realitat. És una piscina petita, estreta, de la qual costa molt treure els tres punts”. L’entrenador egarenc remarca que molts equips pateixen a la capital aragonesa. “El Sant Feliu, per exemple, va guanyar de dos gols en el tram final. A més, la setmana passada, a la Copa, el Rubí, que és cinquè, també va haver de treballar molt per superar-les. Som molt conscients de la dificultat del matx. L’Escuela és un equip molt perillós com a local i hem d’estar absolutament concentrades”.

Dit això, Pérez remarca que es tracta d’un partit “cabdal” per a l’objectiu de l’equip d’instal·lar-se entre els cinc millors. “És un matx de la nostra lliga. Després de perdre contra La Sirena Mataró i contra Sant Andreu, hem de mirar de sumar. Hem d’estar preparades per patir i per suar de valent per endur-nos els tres punts”.

D’entre el planter que dirigeix Fran Orizo, sobresurten els noms de Miriam Ciudad i de Julia Tazueco, referents en atac amb 21 i 19 gols, respectivament. “Són les waterpolistes que assumeixen el protagonisme ofensiu. Les hem de vigilar de prop”. El tècnic terrassenc destaca també la solvència sota els pals d’Imma Bello i la tasca de desgast en les entrades com a doble boia de Laura Gómez.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.